Tango met een knal – Yara March

Lieve lezers,

Zojuist heb ik Tango met een knal van Yara Mach uitgelezen. Het boek wat ik afgelopen vrijdag op haar perspresentatie in ontvangst mocht nemen.

Auteur: Yara March

  • Nederlands
  • 314 pagina’s
  • 202Publishers

Koop Tango met een knal hier! 

Tango dansen is de grote passie van Carry-Ann. Ze gaat niet voor niets graag naar haar zus Merle die in Argentinië woont. Als Merle een ongelukje krijgt, biedt ze spontaan aan haar te gaan helpen.

Ze komt voor moeilijke keuzes te staan als ze er achter komt dat op de haciënda van de buren twee knappe broers wonen, die ook nog eens goddelijk de tango dansen. Het gevaar blijkt echter niet alleen in de liefde te schuilen.

Brandstichting, sabotage, moord, liefde en bedrog vormen de ingrediënten voor de uiterst explosieve situatie, waar ze in terecht komt. Ineens blijkt haar leven op het spel te staan.

Tango met een knal uit

 

Merle woont met haar knappe charmante man in Argentinie, maar door een ongeval word ze tijdelijk uitgeschakeld om  mee te werken op het resort en de wijngaard van haar en haar man. Haar man weet gelukkig de zus van Merle, Carry-Ann te regelen om hem en zijn vrouw te komen ondersteunen nu Merle niet zo veel kan werken. Zodra Carry-Ann op het landgoed aankomt gebeuren er echter vreemde dingen op het landgoed van de buren en later ook op haar eigen landgoed. Al snel komt Carry-Ann er achter dat haar buurmannen toch wel erg leuke mannen zijn. Eerst maakt ze kennis met de mooi Enrique maar later raakt ze veel meer gecharmeerd van zijn broer Lucs. De samenloop van omstandigheden brengt iedereen in dit verhaal in een bijzondere situatie.

In het begin was ik een beetje huiverig, ik vind Yara/Jose zo een geweldige vrouw dat ik bang was dat het boek me tegen zou vallen. Gelukkig was mijn angst compleet overbodig Wat een Geweldig boek is Tango met een knal!

Het boek neemt je mee naar het zonnige Argentine het hele boek heb ik me begeven op een prachtig landschap met grote wijngaarden uitgestrekte landschappen mooi weer, paarden en natuurlijk de tango.  Hoe Yara de liefde tussen twee personen weet te beschrijven heeft me meerdere keren kippenvel gegeven en laten zuchten van romantiek. Dit afgewisseld met pure spanning maakt het boek een bijzonder boek zoals ik nog niet eerder gelezen heb.

Ik ben zeer verrast over de bijzondere schrijfstijl van Yara, het boek lees zo snel en combineert een prachtig liefdesverhaal met een spannend verhaal waarin de lijnen feilloos in elkaar over lopen. Het boek is geschreven vanuit meerdere personen waardoor je het boek gewoon simpelweg niet meer kan weg leggen. (Dit zelfs met gevolg dat ik zo aan het lezen was dat ik vergeten was mijn wekker te zetten en dus te laat wakker werd!)  En dat ik in tussenuren op school en in de bus naar huis toch nog even snel een paar hoofdstukken zat te lezen. Het enige minpuntje aan het boek vind ik dat ik in het begin erg moest wennen aan de schrijfstijl en hier en daar soms even wat verwarring ontstond, maar die verdween snel.

Tango met een knal is De perfecte combinatie tussen Chicklit en een Thriller.

 

Daarom een zeer verdiende 5 sterren.

SterSterSterSterSter

 

Wil jij Tango met een knal ook lezen ? Maak dan via de blog nog kans op 3 exemplaren! Het eerste exemplaar is nu te winnen via Facebook.

 

Liefs, Marjolein

9 thoughts on “Tango met een knal – Yara March

  1. Ik ben benieuwd naar dit tweede boek.
    Ik heb recentie gelezen en krijg er nu al zin in om hem te lezen, maar winnen is natuurlijk nog leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *