Boekuitdaging dag 6 t/m 10

Lieve lezers,

Vandaag is het tijd voor een nieuwe update van de boekenuitdaging. 

Dag 6: Een boek dat je verdrietig maakt.

Dat is toch echt wel Voor jou van Jojo Moyes. Een prachtig boek echt een must read voor iedereen. Met zo veel diepgang en mooie momenten. Maar toch maakt dit boek mij een beetje verdrietig, er is namelijk toch echt een zakdoekje bij nodig omdat het zo mooi is.

Deze verdrietig is daarom verdrietig in de mooiste zin van het woord.

DSC00261

Dag 7: Een boek dat je aan het lachen maakt.

Luchtkussen van Astrid Harrewijn. Waarom dit zo is, dat kunnen jullie op mijn blog lezen in een van de recensies.

DSC00260

Dag 8: Een boek dat je verraste.

Zielen van Stephanie Meyer.
Iedereen is helemaal wild van de Twilight series. Toen ik dit boek zag liggen maakte de tekst achterop me nieuwsgierig maar ik was erg bang dat dit boek niet goed zou zijn. Ook omdat het een dik boek is was ik bang dat ik het weg zou leggen. De recensies die ik op internet las waren ook niet allemaal even positief.

Maar ik ben zo blij dat ik aan dit boek begonnen ben. Het heeft me echt oprecht verrast in hoe goed het boek is en hoe enorm spannend ik het vond. Ik kon me helemaal in dit boek verplaatsen.

De film vond ik echter verschrikkelijk slecht.

DSC00259

Dag 9: Een boek dat tegen viel.

De suite van Suzanne Vermeer.

Dit boek was voor mij veel te voorspelbaar en er zat veel te weinig spanning in. Ik heb dit boek uitgelezen omdat ik hoopte op een plot twist maar dat bleek er helaas niet in te zitten. Dit was het eerste boek wat ik van deze schrijver las en sinds die tijd heb ik niets meer van deze schrijver gelezen. Alleen nog een klein verhalenbundeltje wat me tegen viel. Echter heb ik vorige week toch nog een boek gekocht en krijgt Suzanne binnenkort een nieuwe kans.

DSC00258

Dag 10: Favoriete schrijver.

In mijn geval schrijfster. Dat is Simone van der Vlugt. Dit boek (foto) heeft mij terug leesverslaafd gemaakt. En zo heeft Simone mij ook voor zich gewonnen. Al moet ik zeggen dat haar laatste werken minder zijn geworden.

DSC00257

Dit was het weer. Tot over 5 dagen.

Liefs, Marjolein 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *