Goede Tijden Slechte Tijden – Jubileumboek

Lieve lezers,

Vandaag een wat ander boek dan normaal namelijk: Het Goede Tijden Slechte Tijden jubileum boek.

  • Nederlands
  • 200 pagina’s
  • BBNC Uitgevers
  • september 2014

Koop het GTST jubileumboek hier. 

DSC00416

Via een uniek samenwerkingsverband tussen RTL, producent Endemol en BBNC uitgevers komt een exclusief boekproject tot stand: het officiële jubileumboek dat de start van het 25e seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden markeert. De samenstelling is in handen van experts van televisieprducent Endemol, die vele archieven uitplozen en zorgden voor een selectie van ca. 400 foto’s en stills van de oorspronkelijke opnames.

De 24 afgelopen seizoenen komen ruim aan bod en deze worden afgewisseld met thematische pagina’s over uiteenlopende onderwerpen: de bruiloften in de serie, de mode en haardracht door de jaren heen, theater-spinoffs en bijzondere evenementen, etc.
Het boek eindigt met een preview naar het jubileumseizoen 25, met de nieuwste castfoto en een tipje van de sluier van de verhaallijn. Kortom: een fantastisch overzichtswerk voor de honderdduizenden GTST-fans en het enige boek dat rond dit jubileum zal verschijnen. – Tekst website BBNC.
DSC00418
Een paar dagen geleden ontving ik een prachtig pakket van BBNC Uitgevers met onder andere dit mooie boek er in.
Het Jubileumboek springt er gelijk uit door de prachtige hardcover met mooie blinkende zilveren stukken.
Het boek heeft een bijzondere indeling, het begint met een prachtig voorwoord van Jette van der Meij (Laura) over haar bewogen tijden binnen de serie.
Elk seizoen heeft een eigen plaats gekregen in het boek die aangeduid word zoals op de foto hier boven. Er word een korte uitleg gegeven van wat er in dat seizoen te gebeuren stond met een prachtige cast foto er bij met alle namen van de acteurs er onder en welke rol ze speelde. Vervolgens worden er allemaal foto’s getoond uit dat seizoen met een korte uitleg er bij.
Ook zitten er in het boek bij elk seizoen Specials, zoals bruiloften, kerst, De gouden Televizier-ring, buitenland, de koning enz.
DSC00419
Het boek ziet er prachtig uit, met mooie grote gladde pagina’s met een top papier kwaliteit waardoor de foto’s nog mooier uit komen.  Ook de indeling van het boek is er prettig en er is goed gelet op details. Een van de details die ik persoonlijk erg fijn vond was dat bij elk seizoen de nieuwe spelers in Meerdijk vernoemd staan met een foto (deze staan namelijk nog niet op de seizoensfoto).
DSC00420
Ik heb enorm genoten van dit boek, heerlijk op de bank terug kijkent naar alle momenten van voor dat ik geboren was en vanaf het moment dat ik me herinner. Vooral het samen met mijn ouders kijken in dit boek was geweldig samen herinneringen op halen en vooral het ‘ Oooh Ja kijk nou!’ was erg mooi om te horen (en stiekem wist mijn vader meer dan mijn moeder).
DSC00417
Voor iedereen die GTST kijkt is dit boek een must have voor in de kast!
Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Goede Tijden Slechte Tijden – Jubileumboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *