Het enige echte kleurboek voor volwassenen Op reis

Lieve lezers,

Kennen jullie het kleurboek voor volwassenen al?

    • Nederlands
    • 68 pagina’s
    • BBNC Uitgevers
    • mei 2014

Koop bij bol.com

DSC00463

Het kleurboek voor volwassenen is de hype van het moment. Iedereen die eigenlijk te oud is voor kleurplaten kan met dit boek weer ongegeneerd kleuren. In het kleurboek voor volwassenen op reis  staan prachtige kleurplaten die wat concentratie vergen maar daardoor zeer vermakelijk zijn.

Kleuren is een vorm van creatief bezig zijn en een vorm van ontspanning. In “Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis” staan 64 nieuwe kleurplaten met abstracte en natuurlijke afbeeldingen.

DSC00460

Ik heb zelf genoten van dit kleurboek. Vooral nu met mijn tentamens voor de deur is het heerlijk om even te kleuren en dan weer verder te leren. De perfecte ontspanning voor als je toch geconcentreerd wil blijven.

Het grootste voordeel van het Op reis kleurboek is dat de tekeningen iets kleiner zijn, waardoor je niet dagen lang aan één kleurplaat zit te werken. Dit vind ik heel fijn omdat je zo wat sneller het prachtige resultaat ziet van een kleurplaat die af is.

Een ander groot voordeel aan dit boekje is de ringband. Hierdoor kan je de pagina’s makkelijk omslaan waardoor je minder ruimte in beslag neemt en niet hoeft te vechten met terugslaande bladzijden. Ook de hoes die je om het boekje kan schuiven is ideaal, hierdoor blijven alle bladzijden netjes in je tas.

DSC00461

 

Natuurlijk is ” Het enige echt kleurboek voor volwassen op reis” perfect voor een lange rit in de trein of het vliegtuig. Overaal waar je de gelegenheid hebt om even te kleuren kan je dit boekje zo uit je tas halen en lekker aan de slag gaan. Alles wat je nodig hebt voor een lange reis is dit kleurboekje en kleurpotloden.

DSC00462

 

Veel plezier alvast met kleuren!

 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *