Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen

Lieve lezers,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuw kleurboek. Ik kleur zelf voornamelijk heel graag tussen het studeren door. Even ontspannen maar toch gefocust blijven.

Titel: Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen
Verschenen: Februari 2015
Uitgeverij: BBNC Uitgevers

Kaft

Koop bij bol.com

Niemand had het gigantische succes van de kleurboeken kunnen voorspellen, maar het einde is nog lang niet in zicht! Als opvolger van Het enige echte kleurboek voor volwassen deel 1 t/m 3, is nu eindelijk deel 4 verkrijgbaar. 140 nieuwe kleurplaten – allemaal weer even mooi als uitdagend. Kleuren is een vorm van creatief bezig zijn en een vorm van ontspanning, iets wat we allemaal kunnen gebruiken in de hectiek van deze tijd. Ga even lekker een uurtje zitten en breng jezelf tot rust met Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen.

Voor de echte kleur fans is er eindelijk weer een compleet nieuw boek om in te kleuren met prachtige kleurplaten. Zoals bijvoorbeeld deze twee.

Bloemen Uiltjes

Deze keer ben ik gaan kleuren met een setje Stabilo pennen. Ik moest hier heel erg aan wennen vooral omdat het niet snel kleurt. Het voordeel hier aan is wel weer dat je heel secuur kan kleuren. Echter moet je wel goed opletten dat je dezelfde kant op blijft kleuren anders ga je lijnen zien in het stukje dat je kleurt. Het voordeel is wel dat het prachtige kleureffecten heeft. Alleen dat soms je keuze aan kleuren wat beperkter is.

Pennen

Ik vind in dit vierde kleurboek vooral hele mooie tekeningen staan. Deze tekeningen zijn persoonlijk wat meer mijn smaak. Wat meer bloemen en natuur en hele grote secure kleurplaten afgewisseld met wat grotere eenvoudigere. Zo heb je altijd wel iets om te kleuren waar je stemming naar staat. Ik ben namelijk niet heel erg trouw aan het kleuren van 1 kleurplaat tegelijk zoals je hieronder wel kunt zien.

Hartjes Theepot

Ik ga weer lekker verder kleuren.

Houden jullie ook van kleuren? Deel op een van de social media kanalen jou kleurplaat met mij. 

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan BBNC Uitgevers.

0 thoughts on “Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *