Ik ga op vakantie en neem mee.

Lieve lezers,

 Volgende week vrijdag ga ik op vakantie naar Gran Canaria en dat betekend natuurlijk lekker lezen aan het strand en zwembad.

Maar nu het dilemma wat we waarschijnlijk allemaal hebben: Welke boeken neem ik mee?  Hoeveel boeken neem ik mee? Hoe gaat dit allemaal in mijn bagage passen? En nog erger ga ik niet over mijn gewicht heen?

 Voor de mensen met een Ereader is dit probleem inmiddels opgelost. Maar voor de Old Fashion papier lezers is dit nog altijd een bekend probleem.

 Ik heb voor mezelf besloten dat ik maximaal 3 boeken mee mag nemen. Waarvan 2 normale en 1 lichtgewicht. Meer kan ik waarschijnlijk niet lezen in mijn 12 dagen vakantie waarin ik ook nog een deel van het land wil zien.

 Image

Tot op heden is het dit lijstje geworden:

1. Vraag niet waarom van Simone van der Vlugt. Dit boek heb ik gisteren binnen gekregen en bewaar ik speciaal voor in het vliegtuig omdat ik weet dat Simone me altijd te pakken heeft met haar boeken. Zo moet ik een 4,5 uur durende vlucht wel doorkomen.

2. Incendio van Tess Gerritsen. Dit boek gaat mee omdat het lekker licht is en het natuurlijk de maand van het spannende boek cadeau is. Ik lees hier heel veel positieve reacties op dus dit is natuurlijk ideaal om lekker tussendoor te lezen.

3. Dit is nog altijd mijn grote dilemma. Graag zou ik Opstand van Veronica Roth mee nemen. Maar deze is erg zwaar en red ik het wel om 3 boeken uit te lezen. Ook wil ik graag Carries Dagboeken van Candance Bushnell lezen omdat ik denk dat dit lekker weg leest aan het zwembad. Maar ook Luchtkusen van Astrid Harrewijn omdat ik verkocht ben aan de Miss serie en dus erg benieuwd ben naar dit boek. En hopelijk is dit boek lekker ‘luchtig’.

Kortom boek 3 is nog altijd een dilemma waar ik nog 1,5 week heb om aan uit te komen.

Als ik er echt niet aan uit kom word het waarschijnlijk loodjes trekken of kijken hoe veel gewicht er al in mijn koffer zit. Wish me luck met kiezen! 

 Wat ik graag van jullie wil weten is: Hoe lossen jullie het vakantie boeken probleem op?

 

Voor degene die zelf binnenkort op vakantie gaan: Fijne vakantie en tot snel!

 

Veel liefs,

Marjolein 

 

Ps. De boeken in de koffer zijn: Carries Dagboeken – Candance Bushnell, Vraag niet waarom – Simone van der Vlught , Incendio – Tess Geritsen, Luchtkussen – Astrid Harrewijn, Opstand – Veronica Roth, De laatste liefdesbrief – Jojo Moyes.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *