Interview – Lily Frank – Schrijvers die sporen

Lieve lezers,

Hebben jullie afgelopen zondag de blog gelezen over Schrijvers die sporen (of niet)?  Nee? klik dan even hier.

Naar aanleiding van dit super leuke event waar ik helaas zelf niet bij kon zijn heb ik een kort interview gehad met Lily Frank, auteur van verschillende Tinteling Romance boeken. Want ik wilde natuurlijk heel graag weten hoe een schrijver dit ervaren heeft!

Lily Frank

Om mee te beginnen heeft Lily een ongelofelijk geweldige dag gehad. Stiekem ben ik het al een beetje van Lily gewent 😉 te laat zijn. Ze miste ook op deze hele belangrijke dag haar eerste trein. Gelukkig kent Lily zichzelf en had ze en tweede route uitgestippeld om zo toch nog op tijd te zijn bij de laatste lokatie.
Vol goede moet stapte Lily samen met collega schrijfvriendin Elisa de eerste trein in. Helaas was deze trein zo goed als leeg. Tja, dan valt er weinig voor te lezen.
Gelukkig werd het vanaf Zwolle heel leuk, bij de eerste voorleesronde die Lily hield was iedereen gelijk erg enthousiast. Gelukkig had Lily kaartjes laten drukken van haar boeken en haar contact gegevens want de mensen in de trein waren erg geïnteresseerd.

Op het traject Zwolle- Utrecht kwamen de twee ook nog eens collega auteur Leonie Linssen tegen. Wat een geluk moet je dan hebben om net in die trein te zitten en zo verwent te worden op zondag!
Opvallend vond Lily dat er ook veel mannen geïnteresseerd waren in haar boek. (hmm, beetje vijftig tinten waar ze toch stiekem in geïnteresseerd zijn?) Maar dit vond Lily natuurlijk super leuk!
Om 16:00 hadden alle schrijvers zich verzameld bij de Julia’s in Amersfoort. Daar hebben ze genoten van een drankje en natuurlijk lekker bij gekletst en hun ervaringen in de trein gedeeld.

Auterus

Inmiddels heeft Lily al helemaal de slag te pakken van het voorlezen in de trein. Dus onderweg naar huis is ze gewoon door gegaan met voorlezen.
Volgend jaar wil Lily zeker weer mee doen. Als je haar zondag hebt gemist heb je volgend jaar dus nog een kans!
En wie weet zie je mij volgend jaar wel een van de schrijvers vergezellen.

 

Ben jij een van de #schrijversdiesporen tegen gekomen?

Lief, Marjolein

0 thoughts on “Interview – Lily Frank – Schrijvers die sporen

  1. Nee, helaas. Ik twijfelde enorm om een dagje te treinen, heb het uiteindelijk niet gedaan omdat ik zaterdag ook al een hele dag van huis weg was. Maar ik baalde stiekem wel een beetje toen ik alle leuke berichten op Twitter zag verschijnen. Volgend jaar ga ik wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *