Kriebels op glad ijs – Lily Frank

Lieve lezers,

Wat was ik weer blij toen ik hoorde dat ik de nieuwe short story van Lily Frank mocht lezen!

Titel: Kriebels op glad ijs
Auteur: Lily Frank
Verschenen: Januari 2015
Pagina’s: 104
Uitgever: Tinteling Romance

Voorkant Kriebels op Glad IJs LICHTBLAUW

Het klonk zo leuk, toen Isa’s tweelingzus het haar voorstelde; een weekendje snowboarden met vriendinnen. Maar wie had verwacht dat snowboarden zo verschrikkelijk moeilijk zou zijn?
Als Isa tijdens een angstig moment letterlijk en figuurlijk valt voor de koele snowboarder Fedde, lijkt het rampzalige weekeinde eindelijk rooskleuriger te worden. Helaas is Feddes beste vriend Kristan nog kouder dan een ijsklontje… Waarom heeft hij zo de pik op haar?
Isa opent de jacht op de knappe Fedde. Lukt het haar om zijn hart te verwarmen en om dat van Kristan te ontdooien?

We kennen allemaal het gevoel wel, op je meest klungelige moment kom je een leuke jongen tegen. Maar Isa heeft helemaal pech. Tijdens haar ski-uitje met haar zus, snowboardt ze een hele leuke jongen en zijn chagrijnige vriend omver. En als je dacht dat het niet erger kon, kneust ze ook nog eens haar pols tijdens die val. Isa’s kleine beetje geluk is dat de jongen die ze omver snowboardt een dokter in opleiding blijkt te zijn. En dan heeft hij ook nog eens van die mooie ogen en een zwoele stem. Alles lijkt geweldig aan hem, maar dan komt ze erachter dat het nooit iets tussen hen kan worden.

Kriebels op glad ijs is weer een verschrikkelijk herkenbaar boek. Alles wat Isa meemaakt, is zo herkenbaar en bij mij gelukkig iets minder erg dan bij haar. Het verhaal is zo goed geschreven dat het bij mij plaatsvervangende schaamte opwekte, maar ook een lach en een verdrietig gevoel. Het enige puntje van kritiek is dat het licht erotische wel iets eerder in het verhaal had gemogen. Ook in dit verhaal wordt het tempo er goed in gehouden en verveelt het geen moment. Ik kan niet wachten op de volgende Tinteling Romance.

En nog een klein bijzonderheidje, ik denk dat het echt een magisch boek is, want elke keer dat ik erin ging lezen, begon het te sneeuwen! En zelfs op de dag dat het boek verscheen, sneeuwde het.

” Kriebels op glad ijs heeft alles om je warm te houden tijdens een sneeuwbui” 

SterSterSterSterSter leeg

Koop kriebels op glad ijs hier of in de iBook store.

Liefs, Marjolein

6 thoughts on “Kriebels op glad ijs – Lily Frank

  1. Wat een leuk blog weer! Ik heb nog nooit iets gelezen van Lily frank of de tinteling romance serie. Zal ik eens op mijn to read lijstje zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *