New Adult – Hitte

Lieve Lezers,

Vandaag was ik de gelukkige die als Aller eerste de voorpublicatie van het New Adult boek Hitte van Lis Lucassen mocht lezen.

Auteur: Lis Lucassen
Pagina’s: nog niet bekend
Taal: Nederlands
Uitgave: Paperback
ISBN: 978 94 920 9806 1
Verschijnt: november 2014

Bestel hier Hitte! 

Prijs: €14,95

hitte-plat-omslag-klein

Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

Hitte is het New Adult debuut van Lis Lucassen (pseudoniem voor thrillerschrijfster Olga Hoekstra). Hiermee is zij een van de eerste Nederlandse schrijvers – zo niet dé eerste – die een verhaal schrijft voor liefhebbers van new adult boeken.

Wat is nu eigenlijk New Adult? 

New Adult zijn boeken voor 14- tot 25 jarige. Ze zijn wat meer gericht op de gedachten en gevoelens van die leeftijdsgroep dan Young Adult boeken die af en toe nog vrij kinderlijk kunnen zijn. 

Zojuist heb ik via Storm Publishers de eerste hoofdstukken mogen lezen van De New Adult hit van het najaar. Voor mij was dit natuurlijk al een groot feestje maar ook best wel spannend. Want mijn interesse is de laatste tijd erg gewekt voor New Adult boeken maar of ik het ook goed vind is een ander verhaal.

Gelukkig vond ik de eerste hoofdstukken van Hitte helemaal geweldig! Je zit gelijk in het verhaal want het begin is verrassend maar ook lekker toegankelijk. Hitte leest lekker en je kan gelijk merken dat het door een Nederlandse geschreven is. Ook zijn de eerste hoofdstukken vanuit het perspectief van Lynn en Daan geschreven en hier ben ik zelf altijd een grote voorstander van omdat hierdoor een boek spannend blijft en je de personages beter leert kennen.

In de eerste hoofdstukken lees je hoe Lynn en Daan elkaar leren kennen en wat hun gedachten daarbij zijn. En dit maakte mij al gelijk nieuwsgierig naar de rest van het boek.

Ik ben dus erg benieuwd naar de rest van dit boek en kan dan ook niet wachten tot november.

Lees meer op : www.stormpublishers.com

En blijf deze site goed in de gaten houden want binnenkort komt hier een leesfragment over.

Kan je niet meer wachten en wil je net als ik de voorpublicatie lezen ga dan zondag naar Manuscripta en haal je eigen exemplaar op bij de stand van Storm Publishers.

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “New Adult – Hitte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *