Stel je vraag aan internationale bestsellerauteur Sophie Hannah en Win!

Lieve lezers,

Zaterdag 1 november heb ik een lunch in Antwerpen met internationale bestsellerauteur Sophie Hannah (auteur van de nieuwe Agatha Christie: ‘De monogram moorden’), en de kleinzoon van Agatha Christie.

Het liefst zou ik jullie allemaal mee nemen naar deze lunch maar dat is helaas niet mogelijk. Om jullie er toch een beetje bij te laten zijn heb ik het volgende bedacht.

Heb je een vraag aan Sophie Hannah of Mathew Prichard (de kleinzoon) mail deze dan voor 30 oktober naar serendipitybooksnl@gmail.com

Degene die de beste vraag aan Sophie of Mathew stelt krijg van mij een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek ‘ De monogram moorden’.

monogram

De monogram moorden: 

Jaar na jaar overtrof AGATHA CHRISTIE zichzelf met haar inventieve detectives die door miljoenen lezers ter wereld werden verslonden. The Queen of Crime overleed in 1976, maar Poirot leeft voort! Bestsellerauteur Sophie Hannah kruipt in de huid van Christie en levert een puntgave, nieuwe Poirot af. 1929 – Poirots rustige avondmaal in een Londens koffiehuis wordt verstoord als een opgejaagde, jonge vrouw hem toevertrouwt dat iemand op het punt staat haar te vermoorden. Ze is doodsbang, maar zegt dat het recht zal zegevieren als ze dood is, en ze smeekt Poirot geen onderzoek te verrichten in het geval van haar dood. Later die nacht worden drie mensen dood aangetroffen in een chic, Londens hotel. De moordenaar heeft drie sinistere aanwijzingen achtergelaten: een manchetknoop met initialen in de mond van elk slachtoffer. Al snel is Hercule Poirot verwikkeld in de zaak en terwijl hij alles op alles zet om de bizarre stukjes van de puzzel in elkaar te zetten, maakt de moordenaar zich op om weer toe te slaan… Met De Monogram Moorden creëert bestsellerauteur SOPHIE HANNAH een voor gewone stervelingen zeer ingenieus raadsel, dat alleen kan worden opgelost door de vermaarde, Belgische detective Hercule Poirot en zijn`kleine, grijze cellen. `Sophies idee voor de plot was zo onweerstaanbaar en haar passie voor het werk van mijn grootmoeder zo groot dat we wisten dat dit het juiste moment was voor een nieuwe Christie! Mathew Prichard, voorzitter van Agatha Christie Limited en kleinzoon van Agatha Christie `Sophie Hannah heeft haar hart én een grote hoeveelheid `grijze celletjes gebruikt om de geliefde Poirot te doen herleven. De Belgische detective is bij haar in zeer goede handen: met De Monogram Moorden keer je terug in je favoriete kamer van een lang vergeten huis. Gillian Flynn `Sophie Hannah heeft geweldig werk verricht door in de huid van Agatha Christie te kruipen. Lief hebbers van klassieke detectives kunnen alleen maar hopen dat Hannah doorgaat met het schrijven over de grote Belgische detective. Publishers Weekly SOPHIE HANNAH (1972) is een Engelse bestsellerauteur van romans, thrillers, kinderboeken en poëzie. Haar boeken worden uitgegeven in 27 landen en werden bekroond met onder andere de Crime Thriller of the Year Award en de Specsavers National Book Award. Sophie Hannah woont met haar man en twee kinderen in Cambridge. AGATHA CHRISTIE, the Queen of Crime, schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans onder de naam Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken van Agatha Christie verkocht, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

30 oktober maak ik de winnaar bekent. 

Kan je niet wachten en wil je dit boek al lezen? Bestel hem dan snel hier.

Veel succes,

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Stel je vraag aan internationale bestsellerauteur Sophie Hannah en Win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *