High Tea met Chantal van Gastel.

Lieve lezers,

Gister avond zat ik lekker Sushi te eten in een restaurant voor de verjaardag van mijn vader toen ik op twitter een berichtje kreeg van Chantal van Gastel of ik zin had om morgen naar haar High Tea te komen in Utrecht. Natuurlijk leek dit me super leuk en daarom reisde ik vandaag af samen met mijn zus naar Utrecht.

DSC00477

De High Tea werd gehouden in een klein restaurantje aan het water. Je moest dus echt het trapje af naar beneden. Binnen werden we ontvangen met een heerlijk glaasje Prosecco en mochten we een plaatsje nemen aan de super leuk gedekte tafels. Chantal haar nieuwe boek lag al klaar op tafel en de Engelse theekopjes stonden al mooi te blinken.

Toen iedereen binnen was nam de PR manager van Chantal het woord en vertelde haar dat ze in de bestseller top 60 op 51 is binnen gekomen. Vervolgens nam Chantal het woord en bedankte ons allen voor onze aanwezigheid. Ook werd Rutger van der Broek winnaar van Heel Holland Bakt geïntroduceerd hij had de heerlijke hapjes van vandaag klaargemaakt. Na deze korte toespraak kon iedereen lekker een hapje gaan pakken.

DSC00491 DSC00496

 

Tijdens het smullen van de overheerlijke hapjes en drankjes kwam Chantal bij iedereen langs aan tafel, voor een gezellig praatje en om haar boek te signeren. Chantal is echt een gezellige Brabantse meid want de tijd begon aardig te dringen om bij iedereen langs te gaan. Gelukkig was iedereen in goed gezelschap en hadden we heerlijke hapjes.

DSC00497

Uiteindelijk kwam Chantal aan tafel, en wat ik helemaal leuk vond was dat ze me gelijk herkende! Na een leuk kort praatje en het signeren van het boek moest ze snel door naar een andere tafel. Ik vond het super leuk om haar weer even te zien.

DSC00500 DSC00506

 

Ik heb een gezellige middag in Utrecht gehad, en wil Chantal hiervoor hartelijk  bedanken.

Maar natuurlijk kom ik niet met lege handen terug voor jullie. Binnenkort kun je via de blog een exemplaar winnen van Chantal haar nieuwe boek ‘Ik wist het’. Blijf Serendipity Books dus goed in de gaten houden.

 

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “High Tea met Chantal van Gastel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *