Top 10 nog te lezen.

Lieve Lezers,

De laatste tijd zie ik op steeds meer blogs een top 10 nog te lezen lijst. Aangezien ik een grote stapel nog te lezen heb was het voor mij dan ook moeilijk om te kiezen wat nu eigenlijk mijn top 10 is. Maar ik heb (voor vandaag ) kunnen kiezen (kan morgen weer anders zijn).

Mijn top 10 is:

foto (10)
Top 10 nog te lezen.

1. De laatste liefdesbrief Jojo Moyes: Deze heb ik van de week gekocht maar twijfelde 2 dagen geleden heel erg om er al in te beginnen of toch eerst nog even een ander boek uit te lezen. Zoals jullie zien heb ik besloten toch eerst het andere boek uit te lezen.

2. De sterren stil Natalie Koch: Ik vind De erfenis van Richard Grenville een geweldige serie tot nu toe. Dus toen ik zag dat deze schrijfster nog een boek had geschreven wilde ik hem zeker lezen. Maar de laatste tijd komen er boeken voor bij die ik toch iets liever wil lezen.

3. Inwijding Veronica Roth: Aangezien iedereen zo dol is op deze serie heb ik deel 1 en 2 al gekocht. Maar telkens wint een ander boek het met lezen.

4. Vals Alarm Marelle Boersma: Gekocht omdat hij €5 euro was. Maar omdat ik van iedereen hoor dat het echt een heftig boek is nog niet in de stemming geweest om hem te lezen.

5. Starters Lissa Prince: Gekocht omdat ik hem eindelijk als koopje op Nijmegen Centraal zag liggen. Maar nog altijd niet in begonnen omdat er telkens een ander boek wint.

6. De Meryl Streep filmclub  Mia March: Gekozen vanwege de geweldige recensie op Chicklit.nl. Heeft zelfs op de stapel gelegen voor in de koffer op vakantie maar tot nu toe elke keer aan de kant geschoven.

7. Luchtkussen Astrid Harrewijn: Gekocht omdat ik de Miss serie zo een geweldig leuke serie vond. Maar nog niet zo lang geleden gekocht en nog niet aan de beurt gekomen.

8. Half Zwart Sally Green: Gekocht vanwege de geweldige recensies, maar nu lees ik steeds meer negatieve en twijfel ik elke keer waardoor het toch eerst een ander boek word.

9. Herfstlied Simone van der Vlugt. Als grote fan van Simone moest ik natuurlijk dit boek hebben. Maar om de een of andere reden begin ik er telkens toch niet in.

10. De wraak van Prada Lauren Weisberger: Gekregen op de dag van mijn 22e verjaardag. Ik wilde dit boek zo graag hebben omdat ik zo dol was op deel 1. Maar ik kom er maar niet door heen maar toch ben ik heel benieuwd hoe het verder gaat.

 

Hebben jullie ook een Top 10 nog te lezen dan zie ik deze graag.

Mijn vraag aan jullie is: Van welk boek zien jullie het liefste een recensie?

 

Liefs,

Marjolein

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *