Vijf must haves om te lezen in 2015.

Lieve lezers,

De feestdagen zijn weer voorbij. Dit betekend even geen cadeautjes meer kopen en dus eigenlijk weer eens geld voor jezelf. Maar wat moet je nu kopen er zijn zo veel leuke dingen verkrijgbaar.

Daarom zette ik de leukste voor jullie op een rijtje.

1. Verwelken – Lauren Destefano 
Verwelken
Door een mislukte poging van wetenschappers om een perfect menselijk ras te creëren      zijn alle mensen veranderd in tijdbommen: door een genetisch virus wordt de tweede generatie niet ouder dan 25 jaar. Jonge meisjes worden ontvoerd om te trouwen, om te voorkomen dat de mensheid zal uitsterven.
Rhine is 16 jaar als ze wordt ontvoerd en gedwongen om te trouwen met de 21-jarige Linden. Ze is vastbesloten om te ontsnappen en terug te keren naar haar tweelingbroer. Daarvoor moet ze het vertrouwen van haar echtgenoot zien te winnen. Maar hij heeft nog twee vrouwen met wie ze moet concurreren om zijn aandacht. En ze moet uitkijken voor de duistere housemaster Vaughn, de vader van Linden, die alles wat er in het huis gebeurt haarscherp in de gaten houdt. Samen met de bediende Gabriël, haar geheime liefde, probeert Rhine te ontsnappen, maar ze heeft nog maar weinig tijd…

2. Zwevende boekenplank
zwevende boekenplank
Hoe gaaf is dit!
Deze praktische Umbra zwevende boekenplank zal gasten doen verbazen. De boekenplank van Umbra wordt met een paar boeken aan de muur vanzelf onzichtbaar. Zo lijkt het net alsof de boeken zweven aan de muur. Een prima cadeau voor de echte boekenwurm.

 

 

 

 

3. Pandaogen – Joost van Bellen
PandaogenEva Akkerman is bezig haar lang gekoesterde droom te verwezenlijken, ze staat op het punt internationaal door te breken als topmodel. Ze schittert op de catwalk, poseert voor de bekendste modefotografen en begeeft zich in het nachtleven.

Ze leeft in een wereld van pracht en praal, een wereld van uiterlijk vertoon waarin ze op handen wordt gedragen. Maar hoe verder ze erin ondergedompeld wordt, hoe meer ze erachter komt dat succes een donkere kant heeft.
Het vele reizen, de jetlags, het slaapgebrek, de hectiek, de drugs die haar op de been moeten houden en het moordende werkschema beginnen hun tol te eisen. Ze probeert dapper en verdoofd stand te houden, maar raakt het contact met de realiteit en de mensen die belangrijk voor haar zijn (waaronder een oudere dj en een popster in wording) langzaam kwijt. Als ze dan ook nog eens genadeloos met haar verleden geconfronteerd wordt, dreigt ze eraan onderdoor te gaan. 
Lees mijn recensie van dit boek hier.

 

4. De boekenpoef
boeken poef

Deze zitzak voor boek of tablet zorgt ervoor dat je hands free kunt lezen! Zet de boekenpoef op een bureau of op schoot en je hebt beide handen vrij! De boekenpoef is lichtgewicht en te gebruiken als reiskussen, dus ook ideaal als reismaatje! 

 

 

 

 

 

5. Elixer – Hilary Duff
Elixer
Clea Raymond is een succesvolle jonge fotograaf en de dochter van een prominente politicus. Voor haar werk zwerft ze de hele wereld over en komt op de meest exotische plaatsen. Wanneer haar vader plotseling verdwijnt, tijdens een van zijn humanitaire reizen, ziet Clea op de foto’s die ze maakt een vreemde schim. Hoe vaker ze ernaar kijkt, hoe meer de schim lijkt op een mysterieuze, knappe man. Uiteindelijk ontmoet Clea de man van de foto’s in het echt, en ze voelt zich direct enorm tot hem aangetrokken. Samen gaan ze op zoek naar haar verdwenen vader en komen ze erachter waarom ze zich zo verbonden met elkaar voelen. Verscheurd door tegenstrijdige gevoelens en achtervolgd door een donker geheim moeten ze samen het verleden ontraadselen om hun toekomst veilig te stellen. Let op dit is een trilogie, de laatste 2 delen zijn alleen in het engels uitgegeven. Deze serie is een van mijn persoonlijke favorieten.

 

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen met je volgende aankoop.

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Vijf must haves om te lezen in 2015.

  1. ja de bookseat die kan je echt niet missen!!! heerlijk boek op schoot warme choco in de ene koekje in de andere hand en lezen maar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *