Waar is Baby Tijger? – Marion Billet

Lieve lezers,

Na het succes van ‘De allereerste zoen’ is het tijd voor een nieuw kinderboekje. Deze keer het fantastische kinderboekje ‘Waar is Baby Tijger?’

Auteur: Marion Billet
Taal: Nederlands
Pagina’s: 16
Leeftijd:
Vanaf 1 jaar
Uitgeverij: Clavis uitgeverij

 

Waar is baby tijger goed

Koop bij bol.com

De familie Tijger gaat met de auto een uitstapje maken. Maar waar is Baby Tijger toch gebleven? Zijn mama en papa zoeken overal …

Ga mee met Mama Tijger op zoek naar Baby Tijger. Samen met Papa Tijger gaan ze een uitstapje maken met de auto. Maar waar is baby Tijger toch?
Samen met Mama Tijger ga je op zoek naar baby Tijger en onderweg kom je allemaal diertjes tegen.

Waar is baby tijger achterkant

Waar is Baby Tijger is een boekje met veel prachtige kleurtjes leuke flapjes en niet te vergeten geluiden!
In het boekje wordt een heerlijk simpel maar leuk verhaaltje aan de allerkleinste vertelt. Samen ga je namelijk op zoek naar Baby Tijger. Maar achter elk flapje dat je open klapt bevindt zich een ander diertje. Als je dan ook nog eens op het zwarte bolletje naast het diertje drukt hoor je het geluid van het diertje. (En gelukkig zit er achterop ook een schakelaar voor als papa of mama de geluidjes iets te vaak hoort.) Het boekje heeft lekkere dikke pagina’s waardoor deze voor kinderen makkelijk om te slaan zijn. Hierdoor ziet het boekje er na veelvuldig lezen en enthousiaste kinderhandjes er nog goed uit.

Waar is Baby Tijger doet het enorm goed bij de kinderen. Ik heb dit boekje gelezen met een kindje van 1 jaar en 1,5 jaar. Ze snapte perfect waar het boekje over ging en hoe alles werkte. En het mooiste is dat bij het eerste geluidje de ogen groot werden en de tweede keer dat ik het boekje voorlas er geschaterd werd ook werd er mee gedaan met het geluid van de diertjes.
Dit maakt het boekje ook gelijk en heel educatief boekje voor deze leeftijd.

Handje waar

Aapje

Flapje

Ik ben dol op dit boekje en raad het daarom iedereen met kleine kinderen aan.

“Waar is Baby Tijger is een prachtig boekje met leuke flapjes en geluiden, een Musthave voor alle mama’s en papa’s” 

SterSterSterSterSter

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *