6 Jaar ~ Win-Actie 2

Lieve lezers,

Het is zover de 2e Win-actie van deze feest week is er. Vandaag mag ik in samenwerking met uitgeverij Moon een exemplaar van Anna K weg geven. Jep, precies dat boek waar jullie op Instagram allemaal zo mega enthousiast over waren.

Over het boek:
Anna K. is zeventien jaar oud en staat aan de top van de Manhattan en Greenwich society (alhoewel haar paarden en honden voor haar op nummer 1 staan). Alexander W. is haar perfecte, ietwat saaie vriendje, en haar strenge Koreaans-Amerikaanse vader is haar hele leven al trots op haar geweest. Ze lijkt het dus allemaal perfect voor elkaar te hebben.

Terwijl haar vrienden het moeilijk hebben met hun alledaagse tienerlevens, lijkt Anna er altijd boven te staan. Totdat ze ‘graaf’ Alexia Vronsky ontmoet op Grand Central. Hij is een beruchte playboy die al jaren van kostschool naar kostschool hopt en slechts voor zijn eigen plezier lijkt te leven. Op papier is hij het tegenovergestelde van Anna. Maar vanaf hun ontmoeting wordt alles anders…

Alexia en Anna voelen zich onvermijdelijk tot elkaar aangetrokken en Anna moet beslissen hoeveel van haar leven ze op wil geven om met Alexia verder te gaan. Maar dan dreigt een schokkende onthulling hun relatie te vernielen en wordt Anna gedwongen zich af te vragen of ze zichzelf überhaupt wel écht kent…

Anna K. is een duizelingwekkend, buitengewoon en emotioneel geladen hervertelling van Tolstoys tijdloze Anna Karenina. Maar boven alles is het een verhaal over de ingrijpende én fantastische ervaring van een eerste liefde en het verhaal over een eerste gebroken hart.

TE WINNEN:

  • 1 exemplaar van Anna K – Jenny Lee

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

  • Volg Serendipity Books op Instagram
  • Like de win-actie post op Instagram
  • Share de post in je Instagram story en laat deze 24 uur staan
  • Tag onder de giveaway post iemand dit deze win-actie niet mag missen

Deze Win-Actie loopt t/m 11 mei 2020.
De winnaar ontvangt na deze datum een DM via Instagram. Vergeet dus niet om je DM box in de gaten te houden. 

*Nederland en België only. 

Veel succes,

Liefs, Marjolein


Met special dank aan uitgeverij Moon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *