6 Jaar ~ Win-Actie 1

Lieve lezers,

Daar is hij dan de 1e Win-Actie om het 6 jarig bestaan van de blog te vieren. In samenwerking met Best of YA mag ik het nieuwe boek van Marjam Mous H@CK – De Kolonie (Dit boek is pas deze week uitgekomen) en een prachtig armbandje van De beminde weg geven.

Wil jij kans maken op deze fantastische prijs lees dan snel verder

Over het boek:

Holden en zijn zus Prissy leven in de nabije toekomst. Vroeger dreigde de aarde ten onder te gaan aan de klimaatverandering die natuurrampen en voedseltekorten veroorzaakte. Inmiddels lijken alle wereldproblemen opgelost, maar er gelden strenge wetten om ervoor te zorgen dat dat ook zo blijft.
Toen Holden de regels overtrad, werd hij naar het Cliffton Instituut gestuurd, waar hij steeds meer over de ogenschijnlijk ideale samenleving ontdekte. Uiteindelijk zijn alle puzzelstukjes in elkaar gevallen en is het plaatje compleet. Holden beseft dat de mensheid groot gevaar loopt. Hij moet Prissy en haar hackervrienden zien te stoppen voor het te laat is. Maar kan hij hen overtuigen van zijn gelijk? Prissy weet zeker dat ze de nieuwe leiders gaat ontmaskeren en laat zich dat niet zomaar uit het hoofd praten. Broer en zus denken allebei de waarheid te kennen en komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Wie heeft er gelijk? De gevolgen zullen niet te overzien zijn als ze achter de verkeerde vijand aan gaan…

In dit razendspannende vervolg op H@ck – Het instituut volgt eindelijk de langverwachte ontknoping.

TE WINNEN:

  • 1 exemplaar van H@CK – De Kolonie + 1 armbandje van De beminde

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

  • Volg Serendipity Books op Instagram
  • Volg Best of YA op Instagram
  • Tag onder de giveaway post iemand dit deze win-actie niet mag missen

Extra kans maken? 

  • Like Serendipity Books op  Facebook
  • Laat in de comments achter waarom jij deze prijs zou willen lezen. (Met een geldig mailadres)

 

Deze Win-Actie loopt t/m 10 mei 2020. De winnaar ontvangt na deze datum een DM via Instagram. Vergeet dus niet om je DM box in de gaten te houden. *Nederland en België only. 

Veel succes,

Liefs, Marjolein

 

Met speciale dank aan Best of YA voor het beschikbaar stellen van deze leuke actie en de mooie foto. 

2 thoughts on “6 Jaar ~ Win-Actie 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *