Serendipity Books 6 jaar

Hiep Hiep Hoera!

Serendipity Books is vandaag al weer 6 jaar oud. Zes jaar vol met boeken gezelligheid en vooral heel veel lezen. Ik ben nog altijd enorm gelukkig met deze blog en ook met jullie allemaal als lezer. Of je nu een lezer van het eerste uur ben of dat je deze blog pas net ontdekt hebt zonder jou was het allemaal veel minder leuk geweest.

Het afgelopen jaar is er heel veel veranderd op de blog. Het is zoals jullie gemerkt hebben een stuk rustiger geworden qua artikelen maar wel meer recensies en veel meer foto’s op Instagram. Waarom?, heel simpel mijn leven is een stuk drukker geworden met mijn eigen huis, drukke baan en die 2 lieve katjes die jullie op Instagram zien houden me ook druk bezig.

Dit neemt niet weg dat ik des te meer geniet van al jullie leuke reacties jullie mailtjes over welke boeken ik nog ga lezen, of ik een boek voor jullie wil recenseren of welk boek ik je aan kan raden. Zonder jullie was het allemaal echt minder speciaal geweest.

Daarom wil ik de komende 3 dagen jullie allemaal bedanken met 3 leuke win-acties. Elke dag zal er één online komen, en ik hoop dat jullie allemaal gezellig mee gaan doen.

Nogmaals allemaal heel veel dank voor al jullie liefde en gezelligheid. Laten we samen vanuit ons huis proosten (met een boek er bij) op nog heel veel mooie lees jaren.

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Serendipity Books 6 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *