Bday win-actie 1

Lieve lezers,

Zoals jullie gisteren al hebben kunnen lezen bestaat de blog 7 jaar. Dit wil ik niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom staan er een paar leuke win-acties voor je klaar.

De eerste win-actie is mede mogelijk gemaakt door uitgeverij Ls. ik mag een exemplaar van Onder de Spaanse zon van Anna Thomas weggeven. Dit is het eerste deel van een nieuwe serie die vandaag is verschenen.

Over het boek

Nueva Vida 1 -   Onder de Spaanse zon

Linda, Ellen en Judith – veertigers – zien elkaar na jaren weer terug. Alle drie zitten ze vast in hun huwelijk: Linda ergert zich enorm aan Mark, die alleen maar aan de bar hangt; Ellen probeert tevergeefs af te vallen terwijl ze vermoedt dat Bart vreemdgaat met zijn slanke collega; Judith wil dat Paul inziet dat ze blut zijn en dat hij stopt met zijn materialistische gedrag. 

Wanneer alle stellen 25 jaar getrouwd zijn en Paul voorstelt om dit samen te vieren, stemmen de vrouwen met tegenzin in. De verschrikkelijke avond verandert echter in het grootste avontuur van hun leven. Met het glas wijn nog in de hand besluiten Linda, Ellen en Judith hun biezen te pakken en naar Spanje te vertrekken. Daar komen ze terecht in Nueva Vida, een klein dorp vol grote kansen. Kunnen zij daar opnieuw beginnen?

TE WINNEN:

  • 1 exemplaar van Onder de Spaanse zon
  • Kleine goodies

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

  • Volg Serendipity Books op Facebook
  • Like de win-actie op de pagina en tag iemand die deze actie niet mag missen

Of/En: (Je naam gaat dan 2x in de pot)

  • Volg Serendipity Books op Instagram
  • Like de win-actie post op Instagram
  • Share de post in je Instagram story en laat deze 24 uur staan, vergeet niet Serendipity Books te taggen.

Deze Win-Actie loopt t/m 16 mei 2021. 
De winnaar ontvangt na deze datum een DM via Instagram en/of Facebook. Vergeet dus niet om je DM box in de gaten te houden. (Je krijgt 5 dagen de tijd om te reageren daarna kies ik een nieuwe winnaar)

*Nederland en België only.  
*Over de winnaar wordt niet gecorrespondeerd ivm de privacy wetgeving

Veel succes,

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan uitgeverij Ls.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *