Serendipity Books – 7 jaar

Lieve lezers,

Vandaag 5 mei onze bevrijdingsdag (NL) is ook de dag dat ik 7 jaar geleden een WordPress blog account opende en begon met het schrijven over de boeken die ik gelezen had. Toen als een leuke hobby naast mijn school, want ik wilde graag mensen net zo enthousiast maken over boeken als ik was. En zo groeide de blog jaar naar jaar, met een tijdje zelf elke dag een artikel en heel veel gerecenseerde boeken.

Nu 7 jaar later leeft de blog nogsteeds, niet meer met elke dag een post. Dat kan ik naast 60 uur per week werken niet meer aan. Maar met nog altijd elke maand meer lezers en veel recensies. Jullie geven me elke dag weer de motivatie om leuke Instagram foto’s te plaatsen, boeken te lezen en recensies te schrijven. Zo heb ik dit jaar al mijn Goodreads reading challenge gehaald! Mede dankzij jullie leuke reacties en vraag om boeken te recenseren.

Maar dit alles had ik natuurlijk nooit gekund zonder alle lieve uitgeverijen en auteurs die zagen hoe leuk deze site en community is.

Elke dag ben ik nogsteeds dol gelukkig dat jullie mijn blog lezen en zo enthausiast zijn.
Daarom wil ik dit jubileum niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan en heb ik samen met een aantal uitgevers een paar leuke win-acties opgezet. Blijf dus vooral de blog in de gaten houden om kans te maken op leuke prijzen.

Liefs, Marjolein

One thought on “Serendipity Books – 7 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *