Hoera! Serendipity Books 2 jaar!

Lieve lezers,

Het is weer 5 mei. Niet alleen is het vandaag een feestdag omdat het bereidingsdag is maar ook bestaat Serendipity Books 2 jaar!

Twee prachtige jaren zijn het inmiddels geworden. Zo ben ik zomaar 2 jaar geleden spontaan begonnen en dacht ik nooit het vol te houden. Inmiddels blog ik trouw elke dag en heb ik een enorme Fanbase aan lieve lezers en geweldige contacten met uitgevers en auteurs.
Dit had ik twee jaar geleden echt niet durven dromen.

Serendipity Books 2 jaar

Wie weet waar ik volgend jaar weer sta met deze blog. Nooit had ik gedacht zo veel van jullie blij te mogen maken met recensies, win-acties, lijstjes, en allerlei soorten artikelen.

Maar mijn grootste dank gaat natuurlijk uit naar jullie. Mijn lieve lezers. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest.
Ik begon met bloggen zodat vrienden konden blijven lezen wat ik van boeken vond. Maar inmiddels lezen honderden mensen elke dag wat ik van boeken vind. Wauw!! Jullie zijn echt geweldig.

Om dit geweldige moment te vieren met jullie heb ik net zoals vorig jaar een hele feestweek (die langer dan een week duurt) georganiseerd! Dit om jullie allemaal te bedanken voor alweer 2 onwijs geweldige jaren.

De feestweek gaat vanmiddag van start en gedurende de komende 1,5 week zal er elke dag een  geweldige win-actie online staan.

Bedankt voor alles en veel plezier met deze feestweek. 

Liefs,
Marjolein

27 thoughts on “Hoera! Serendipity Books 2 jaar!

  1. Gefeliciteerd, Marjolein! Supertof! Ik vind het superknap dat je ondanks wat probleempjes met je dyslexie gewoon doorgaat, dussehhh… Ga zo door!

  2. ✨? Gefeliciteerd ? ✨
    Seredipitybooks is een hele fijne blog,
    Ik lees met veel plezier alle leuke stukje die je schrijft‼️

  3. Van harte gefeliciteerd! <3 Ik volg je nog niet zo heel lang, maar ik hoop dat we nog jaren kunnen genieten van jouw artikelen & je inderdaad kunnen zien groeien. 🙂

  4. Gefeliciteerd met je 2-jarige blogbestaan. Op naar nog vele jaren met veel leesplezier! Ik kom graag af en toe bij je langs en volg je op Facebook en Twitter. Groeten Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *