Hoera! Serendipty Books 3 jaar

Lieve lezers,

Het is 5 mei en dat betekent dat Serendipity Books al weer 3 jaar bestaat.
Drie jaar vol plezier blog ik al weer met al een hele tijd elke dag een post. Elke dag weer ben ik enorm blij dat ik de stap genomen heb om te gaan bloggen . Ook dat jullie alle blogposts zo massaal lezen.

Daarom is het natuurlijk reden voor een klein feestje!

img_6310

Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik het totaal vergeten was. En dat ik dus nog helemaal geen feest week klaar had gezet. Hier begin ik normaal 2 maanden van te voren al aan te werken en nu was het ineens een verrassing dat ik gewoon al 3 jaar met veel plezier en trots blog.

Bij deze beloof ik jullie dan ook dat ik nog iets super leuks zal organiseren om het samen te vieren en er samen nog iets moois van de maken.

Maar natuurlijk is 3 jaar bestaan ook iets waarvoor ik heel veel mensen dankbaar ben. En daarom wil ik al deze mensen ook even extra in het zonnetje zetten.

  • Als eerst jij, mijn lieve lezers. Enorm bedankt dat je elke keer weer een bezoekje brengt aan deze site en zulke lieve reacties achterlaat.
  • Alle lieve uitgevers. Zonder jullie was deze blog een stuk minder leuk, door jullie mag ik altijd over de nieuwste boeken schrijven mag ik leuke win-acties doen en blijven er boeken verschijnen. Want zeg nu eerlijk, zonder de uitgevers zouden er heel weinig boeken zijn.
  • Alle mensen die mij steunen, jullie weten zelf wel wie jullie zijn. Door dik en dun steunen jullie me fleuren jullie me op. En geven jullie me de beste inspiratie.
  • De auteurs, jullie zijn geweldig. Niet alleen zouden er zonder jullie geen boeken zijn maar zonder jullie liefde voor de blogger zou alles een stuk saaier worden. Ik ben jullie dan ook voor eeuwig dankbaar.

 

Drie jaar is een prachtige mijlpaal voor mij. Want ik had 3 jaar geleden toen ik op 5 mei op mijn kleine kamertje bij mijn ouders zat. Nooit gedacht dat ik ooit een echte blogger zou worden, met zo veel lezers en zo veel plezier.

Dank jullie wel voor alle liefde en we gaan deze mijlpaal zeer binnenkort samen vieren. 

 

Liefs, Marjolein

5 thoughts on “Hoera! Serendipty Books 3 jaar

  1. Van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog!!
    Hoop dat we nog vele jaren van jouw berichten mogen genieten 😉
    Lieve groetjes, Sandy

  2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Super! Zolang het je gelukkig maakt gewoon blijven verderdoen zou ik zeggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *