Verjaardags win-actie 1: ‘Tot in de dood’

Lieve lezers,

Zoals je gisteren gelezen hebt bestaat Serendipity Books inmiddels 3 jaar.
Nu weten jullie inmiddels ook dat ik deze dag helemaal vergeten was, maar dat ik dit natuurlijk wel met jullie allemaal wil vieren. En zo dacht ook Dutch Venture Publishing er over.

Vandaag mag ik dus de eerste leuke prijs weg geven en dat is het boek ‘Tot in de dood’ van Debora Elisabeth.

jarig-dag-1

Titel: Tot in de dood
Auteur: Debora Elisabeth

Daan en Roza zijn al jaren goede vrienden. Net als hun vriendschap zich tot iets diepers transformeert, slaat het noodlot toe: na een avond stappen worden ze slachtoffer van een auto-ongeluk. Hierdoor belandt Roza in een rolstoel en hangt het leven van Daan aan een zijden draadje.
De klap van het ongeluk heeft de deur naar de gave die Daan al jaren angstvallig verborgen houdt, opengeslagen. In een diepe slaap waaruit hij misschien niet meer zal ontwaken, krijgt hij een waarschuwing van gene zijde.

 

TE WINNEN:

 • 1 exemplaar van Tot in de dood met super leuke goodies er bij.

 

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter waarom jij dit boek zou willen lezen. (Met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de  win-actie +1
 • Like en Regram de foto op Instagram  en volg op Instagram +1
 • Like Dutch Venture Publishing op Facebook +1

 

Deze Win-Actie loopt t/m 13 mei 2017. De winnaar ontvangt na deze datum een email. Vergeet dus vooral niet om je mailbox in de gaten te houden.

Succes!

 

Liefs, Marjolein

 

21 thoughts on “Verjaardags win-actie 1: ‘Tot in de dood’

 1. Van ♡e gefeliciteerd!!

  Het lijkt me een interessant verhaal, vooral omdat dit een van mijn favoriete onderwerpen is om over te lezen.

  ??

 2. Ben benieuwd naar dit boek.
  Zou het graag willen lezen. Misschien kom ik wat meer te weten over de gave van Daan.
  Zou ook wel willen weten of Daan uit zijn diepe slaap komt, of dat hij zal sterven.
  Las namelijk online deze zin: Liefde blijft altijd bestaan… zelfs tot in de dood.

 3. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee.. ik houd heel erg van emotionele boeken met veel drama en echte liefde. Ik ben erg benieuwd naar het boek!

 4. Hartelijk gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van Serendipitybooks. Dit lijkt me een mysterieus boek. Ik doe graag mee.

 5. Hartelijk gefeliciteerd!
  Niet mijn meest favoriete genre, maar je moet altijd nieuwe genres blijven lezen. Vaak blijkt dat die ook heel interessant zijn.

 6. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee 🙂 ben heel benieuwd, het onderwerp spreekt me heel erg aan. Ik hoop dat het een ontroerend verhaal is 🙂
  Like + deel op FB en ik volg Dutch venture publishing ook op fb

 7. Van het weekend Deborah in reallife ontmoet en wat een topper! Heel graag wil ik dit nieuwe boek van haar lezen! Lijkt mij tof!

  Liefs,

  Elsa.

 8. Gefeliciteerd! Ik wil dit boek graag winnen omdat ik er op verschillende blogs op geattendeerd werd en hier boek me aanspreekt. Ik ben benieuwd hoe ze het meisje wat overleden is en gaat ‘spoken’ bij Daan en Roza in het verhaal laten meespelen. Ik hoop het boek dan ook te winnen om hier snel achter te komen!

 9. Oohn waauw
  Zo benieuwd om dit boek te lezen.
  Misschien komt winnen goed van pas. Zodat ik er meteen in kan vliegen…

 10. Gefeliciteerd! Ik doe graag alsnog mee met deze leuke actie. Facebook bericht gedeeld en allebei geliked. Heb geen Instagram, anders had ik het daar ook geliked. Jammer dat er geen link naar twitter is, anders deed ik daar een rt 😉

 11. Gefeliciteerd en leuk dat je zoiets moois doet voor de likers van je blog! En dit boek spreekt zeker tot mijn verbeelding!! Geliked en zeker gedeeld!!

 12. Ik maak graag kans op dit naar mijn mening een onroerend en mooi boek. Heb bij de Kruidvat alvast zakdoeken in geslagen….. kan er niks aan doen ben een emotionele trut. ?

 13. Gefeliciteerd ?! Graag zou ik een kansje wagen voor mijn moeder, denk dat dit echt een boek voor haar is en zou een leuk verlaat moederdag cadeautje zijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *