Verjaardags win-actie 2 – Wintersong

Lieve lezers,

Vandaag staat de tweede win-actie online. Deze keer heb ik speciaal gedacht aan alle lezers hier die graag in het engels lezen.

Vandaag maak je namelijk kans op het prachtige boek Wintersong.

schermafbeelding-2017-05-07-om-21-18-37

Wintersong is a maze of beauty and darkness, of music and magic and glittering things, all tied together with exquisite writing. This is a world you will want to stay lost in. Marie Lu, #1 New York Timesbestselling authorThe last night of the year. Now the days of winter begin and the Goblin King rides abroad, searching for his bride All her life, Liesl has heard tales of the beautiful, dangerous Goblin King. They ve enraptured her mind, her spirit, and inspired her musical compositions. Now eighteen and helping to run her family s inn, Liesl can t help but feel that her musical dreams and childhood fantasies are slipping away.But when her own sister is taken by the Goblin King, Liesl has no choice but to journey to the Underground to save her. Drawn to the strange, captivating world she finds and the mysterious man who rules it she soon faces an impossible decision. And with time and the old laws working against her, Liesl must discover who she truly is before her fate is sealed.

 

Ik moet er wel even bij melden dat dit boek een lichte beschadiging heeft in de linker bovenhoek. (Zo is hij helaas met de post bij mij bezorgd) 

TE WINNEN:

 • 1 exemplaar van Wintersong
 • Diverse boekenleggers thee en goodies

 

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter waarom jij dit boek zou willen lezen. (Met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de  win-actie +1
 • Like en Regram de foto op Instagram met  en volg op Instagram +1
 • Like en RT op Twitter en volg op twitter +1

 

Deze Win-Actie loopt t/m 14 mei 2017. De winnaar ontvangt na deze datum een email. Vergeet dus vooral niet om je mailbox in de gaten te houden.

Succes!

 

Liefs, Marjolein

 

41 thoughts on “Verjaardags win-actie 2 – Wintersong

 1. Gefeliciteerd. Ik doe graag mee. Het lijkt me een geweldig leuk boek. Het staat ergens bovenaan mijn verlanglijstje. XD

  (Heb het bericht overal gelijkt en gedeeld).

 2. Ik zou dit boek al willen winnen voor de titel en cover alleen al. <3 Echt prachtig! Het verhaal lijkt mij ook mooi en ik lees het liefst in het Engels dus dit is een leuke winactie! En 'the Goblin King' doet mij gelijkdenken aan Labyrinth dus ik ben heel nieuwsgierig geworden.

 3. Ik lees graag boeken in het Engels, ik sluit me dan beter af van mijn omgeving en concentreer me beter op het boek. Alleen in de trein is het “gevaarlijk”, heb een keer bijna mijn station gemist…..

 4. Super leuk! De inhoud klinkt veelbelovend!! Kan niet wachten om het boek te lezen, ben dol op betoverende en magische boeken! Heel benieuwd, fingers crossed 🙂 like + deel op fb

 5. Dit lijkt me zo een geweldig boek en heb er ook al goede dingen over gehoord en ik ben ook echt dol op retellings. En aangezien ik al over mijn boekenbudget van deze maand zit, zou dit heel welkom zijn 🙂

 6. Allereerst, een dikke proficiat met je blog.
  Ik maak graag een kansje om dit boek te winnen.
  De korte inhoud maakt me heel erg nieuwsgierig naar het verhaal en ik heb ook al heel wat goede dingen over het boek gehoord.

  PS; ik volg je op alle social media (via mijn blog en/of privé-account). Ook ga ik nu even je winactie delen/retweeten/regrammen 😉

 7. Een vrie din van mij heeft hem al gelezen en zeurt nu dus aan mijn hoofd dat ik hem ooo moet kopen :P.
  Dan is winnen toch het ideale middel om het boej te verkrijgen ? ^^

 8. Ik zou dit boek zo graag willen lezen. Het klinkt ontzettend origineel en bijzonder en Die Cover! 😮 die is werkelijk beeldschoon ❤

 9. Congrats!
  Dit lijkt me echt een duisterdere versie dan bvb bij de IJzerkoning toen daar de hoofdpersoon achter haar ontvoerde broertje aan ging. Volgens mij gaat dit een geweldig verhaal zijn en ik zou nog benieuwder zijn om ooit een verfilming te zien, louter en alleen al voor die muziekale stukken!
  Maar voorlopig houd ik het graag bij het lezen van dit wonderful looking english read! Facebook en Twitter is geliked / gevolgd en bericht daar gedeeld/ RT, heb helaas geen instagram 😉

 10. Dat wil ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Ik ben me meer en meer aan het verdiepen in het lezen van Engelse boeken en vooral fantasy. Dit ivm mijn stiekeme droom van ooit zelf een boek uitbrengen. Na een inspirerende Keynote van Corinne Duyvis en Marieke Nijkamp, twijfel ik of het Nederlands of Engels zal worden. Om goed Engels te kunnen schrijven, moet je ook meer lezen in de taal. Dit om de grammatica beter te begrijpen. Last but not least, dit boek staat sowieso op mijn whislist.

 11. Gefeliciteerd !! Ik doe graag mee omdat je zo weinig boeken vind over goblins en ik dat wel super tof vind. Ik ben naar hun rol heel benieuwd

 12. Toffe winactie! Dit boek lijkt mij echt weer een wat anders, wat origineler en daarnaast is deze cover gewoon zo mooi! Ik zou super graag kaasmaken op dit boek
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog!

 13. Lijkt me wel eens tijd worden om weer eens engels te lezen. Bovendien doet dit boek mij denken aan de film Labyrint. Ook zo van genoten, dus graag!

 14. Van harte gefeliciteerd! Ik maak graag kans op dit prachtige boek!! Het staat bovenaan mijn verlanglijstje en ik ben ook nog eens jarig vandaag!??

 15. Maak graag kans voor mijn 12 jarige dochter die HAVO TWEETALIG doet. Ze moet dus veel Engelse boeken lezen en dit lijkt mij een mooie verrassing voor haar.

 16. Van harte gefeliciteerd hopelijk word ik ooit zo groot als jij met m’n eigen blog. Ik ben een grote fan van gena Showalter heb veel boeken van haar en ben net in het Engels beginnen lezen en daarom zou ik deze graag lezen en winnen dus. ☺️

 17. Als eerst, gefeliciteerd, ik volg jullie al langer en elke keer ben ik mega blij als er weer iets wordt gepubliceerd. Ik volg al langer op facebook, het is zo’n leuke site!
  Waarom ik zou willen winnen? Het is Engels, het gaat over het duistere, muziek, beauty! Moet ik doorgaan?! Het bevat alle elementen voor een geweldig verhaal. Ik kan wel wat ontspanning gebruiken voor tijdens de examens en dit boek zou me daar enorm bij helpen.
  Fingers crossed!

 18. Van harte gefeliciteerd ? En zo’n leuke winactie! ? Heb al veel goede verhalen gehoord over dit boek gehoord. Ik wil ‘m dan ook heel graag lezen. En mijn zus zeker te weten ook, die is helemaal gek op fantasy.

 19. Gefeliciteerd!! 🙂
  En omggg zo gaaf deze winactie! Ik ben zo niet-origineel met goede redenen, ik ben er gewoon super benieuwd naar en de cover is zo insta-waardig! 🙂 <3

  O Jaa, en ik volgde je al op fb (Monica Haak), insta (@myperfectbooklifenl) en Twitter (@monicampbl)! Xx

 20. Eerst en vooral, proficiat met jullie derder verjaardag!
  Ik zou dit heel graag winnen omdat ik het een paar keer heb zien passeren op Goodreads. Hij staat ook gemarkeert als ‘want-to-read’. Het spreekt mij echt enorm aan. Ik ben zo benieuwd naar dit verhaal!

 21. Gefeliciteerd met je verjaardag 😀 Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Dit boek zou ik echt enorm graag willen winnen. Hij staat al eeuwen op mijn verlanglijstje en OMG, die cover!! Zó pretty. Daarnaast is dit boek een perfecte afleiding om de drukke scriptiedagen te overleven.

 22. Gefeliciteerd! Ik ben dol op Engelse boeken en fantasy verhalen, ik doe dus graag mee 🙂 (ook op Instagram)

 23. Gefeliciteerd!!! Super leuk dat er allemaal acties voor de lezers zijn ? De cover van dit boek is zo super mooi en het verhaal spreekt mij aan waardoor ik ‘m al op mijn elle lange wishlist gezet. Ik lees graag Engelse boeken dus kom maar op ☺️

  Liefs,

  Elsa.

 24. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag ? super leuk dat je deze winacties doet. Ik zag net dat je wintersong weggeeft en moet hier gewoon aan mee doen. Hij staat al heel lang op mij wishlist maar ik ben eerst mijn tbr aan het fixen. En waarom ik dit boek wil winnen? Ik haat de zomer!!!!! Ik ben een wintermens en miss de winter nu al verschrikkelijk. Als ik dit boek zou winnen heb ik tenminste nog een beetje winter .⛄❄

 25. Gefeliciteerd! Ik waah heel graag een kansje, dit boek lijkt me zo onwijs tof! Alleen die cover is het al helemaal waard! Ook dit maakt me nóg nieuwsgieriger naar het verhaal!

 26. Oo gefeliciteerd met de blog!

  Hmm waarom ik die boek zou moeten winnen? Het is gewoon schandalig dat hij nog niet in mijn boekenkast staat haha. En toen ik de synopsis voor dit boek las was ik meteen nieuwsgierig naar het verhaal!!
  Ik lees alleen Engelstalig dus vind het echt super awesome dat je een Engels boek weggeeft!! 😀

  Good luck everyone 🙂

 27. Tof! Ik lees de meeste boeken in het Engels, omdat ik te ongeduldig ben om op de vertaling te wachten. Meestal ontdek ik een reeks in het Nederlands en stap ik bij het volgende boek over.
  Ik doe heel graag mee, omdat het me een spannend boek lijkt in de stijl die ik graag lees.
  Ik heb gedeeld op FB en geretweet. 🙂

 28. Vanaf het allereerste moment dat ik deze cover voorbij zag komen (juni 2016) wil ik hem gewoon lezen (moet gewoon, voelt als een wintersprookje in een glazen bol) en toen ik er meer over te weten kwam sprak het mij nog meer aan (Goblin King 😉 )
  Gedeeld via FB en twitter (@TurtleBookwurm)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *