Verjaardags win-actie 3 – Alles tussen ons

Lieve lezers,

Inmiddels ontstaat er toch echt een leuke feest week met leuke acties. Vandaag mag ik dan ook weer een super leuk boek weg geven namens AW Bruna.

Als derde win-actie voor de verjaardag geef ik dan ook weg: Alles tussen ons

jarig-3

Van jongs af aan waren Eve en Lily onafscheidelijk, tot een grote ruzie een einde maakte aan hun vriendschap. Zeventien jaar later ontwaakt Eve na een ongeluk in het ziekenhuis en komt tot de ontdekking dat haar vroegere beste vriendin haar verpleegster is. Eerst is het onwennig, maar tijdens de revalidatie groeien de vriendinnen naar elkaar toe. Ze durven hun fouten uit het verleden – en heden – onder ogen te komen. En ze zien haarscherp hoe de ander haar leven kan veranderen: Lily moet loskomen van haar mislukte huwelijk en Eve moet leren zien hoe zij anderen soms kwetst. Het ongeluk van Eve biedt hen allebei een tweede kans, juist op het moment dat ze die schouder om op te leunen zo goed kunnen gebruiken. Maar Eve en Lily kunnen niet vermoeden welke toekomst hun vriendschap te wachten staat…

 

TE WINNEN:

 • 1 exemplaar van Alles tussen ons.

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter waarom jij dit boek zou willen lezen. (Met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de  win-actie +1
 • Volg op  Instagram
 • Like en RT op Twitter en volg op twitter +1

 

Deze Win-Actie loopt t/m 15 mei 2017. De winnaar ontvangt na deze datum een email. Vergeet dus vooral niet om je mailbox in de gaten te houden.

Succes!

Liefs, Marjolein

 

26 thoughts on “Verjaardags win-actie 3 – Alles tussen ons

 1. Lijkt mij een mooi en emotioneel boek om te lezen. Ga straks alvast naar de kruidvat om zakdoeken in te slaan…… aan hoeveel verpakkingen zou ik genoeg hebben ? ?

 2. De negen dagen van Rabbit Hayes vond ik een van de mooiste boeken die ik ooit heb gelezen. Ik ben heel benieuwd of ze het niveau heeft weten vast te houden!

 3. Het lijkt mij een bijzonder verhaal over een verloren vriendschap.. ik hou heel erg van zulke verhalen.. en Anna McPartlin is een enorme goede schrijfster!! Ik volg op insta met HeavenLeighBooks en Facebook gewoon met mijn eigen naam!

 4. Lijkt me ook weer een heel mooi boek! Ga m zowiezo toevoegen aan mijn verlanglijstje 😉 en bij deze, doe ik graag mee

 5. Dit lijkt me een mooi boek waarin ik mij helemaal kan verliezen. Ik kan me daar nu al op verheugen, de andere wereld die je betreed als je een mooi boek leest. My favourite place to be

 6. Liked & shared op FB. En via Twitter ook bericht ge-retweed.
  Lijkt me een pracht boek en zou het graag gaan lezen.

 7. ‘Alles tussen ons’ lijkt me een heerlijk boek om te lezen, ben benieuwd hoe het verder zal gaan met de vriendschap tussen Eve en Lily. Ik heb geliked en gedeeld op Facebook, ik volg al op Instagram (Lientjes_boekenwereldje) en nu ook op twitter.

 8. het lijkt me zo ontzettend leuk boek , en ofcourse staat hij op min tbr list en zou die boek zo graag willen lezen op mijn vakantie in Spanje

 9. In tegenslag leert mijn zijn vrienden kennen , of opnieuw ontdekken. Deze quote omschrijft voor mij het best waarom ik heel graag dit boek wil lezen !

 10. Dit boek lijkt mij een prachtig verhaal. Ben zot van zulke mooie verhalen. Zou heel blij zijn mocht ik dit boek winnen…?

 11. Ik heb genoten van ‘De 9 dagen van Rabbit Hayes’ en ben ongelofelijk benieuwd naar een nieuw boek van Anna McPartlin! Fingers crossed!

  Ik volg je overal en heb het allemaal gedeeld/retweet! 🙂

 12. De negen dagen van Rabbit Hayes vind ik één van de allermooiste boeken die ik ooit heb gelezen. Ik doe dus heel graag mee met deze actie, ben heel benieuwd naar dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *