Aanmelden Book Club: Het Geheugenboek

Lieve lezers,

Het is al weer een tijdje geleden dat we de laatste Book Club afsloten. We hebben in de laatste Book Club enorm veel plezier gehad en enorm genoten van het boek.

Inmiddels is het weer tijd voor een nieuw boek en vandaag mag ik bekend maken welk boek en mogen jullie je opgeven.
Lees snel mee voor alle informatie.

img_6150

Titel:  Het Geheugenboek
Auteur: Lara Avery
Verschenen:  April 2017
Pagina’s: 384
Uitgever: L.s.

Het geheugenboek van Lara Avery is perfect voor fans van John Green, Jennifer Niven en Gayle Forman. De 17-jarige Sammie weet precies wat ze wil: met de hoogste cijfers haar eindexamen halen en het kleine plaatsje waar ze woont voorgoed de rug toekeren. Dan hoort ze dat ze een zeldzame ziekte heeft die haar herinneringen van haar zal stelen. En zo wordt het geheugenboek geboren. Sammie schrijft aan haar toekomstige zelf: over waar ze haar studieboeken opbergt, op wie ze verliefd is en wie haar hart heeft gebroken, en over haar oude jeugdvriend die er alles aan doet haar aan het lachen te maken, en haar tot het einde toe te steunen… Het geheugenboek van Lara Avery zal gegarandeerd je hart breken. Houd je zakdoekjes maar klaar!

Koop bij bol.com

 

SERENDIPITY BOOKS – BOOK CLUB

Heb jij zin om samen met vier!! Andere super enthousiaste boekenliefhebbers een boek te lezen? Dan ben je nu aan het juiste adres! In de nieuwe Book Club gaan we met 5 lezers samen het nieuwe boek Het geheugenboek lezen.
Ben jij een echt YA liefhebber en heb jij super veel zin om samen met andere te het boek te lezen en er vooral veel over te kletsen lees dan snel verder.

Iedereen die wil mag natuurlijk mee lezen. Maar vijf van jullie krijgen de ultieme kans om het boek fysiek te ontvangen en mee te mogen lezen en recenseren. En krijgen ook nog eens een zeer speciaal notitieboekje bij het boek.

Echter zitten hier wel enkele voorwaarden aan verbonden. Deze staan hieronder genoemd.

Als je tot een van de vijf gelukkigen behoord krijg je na ontvangst 3 weken om het boek te lezen. Tijdens deze periode krijg je van mij een mail met daarin een aantal vragen over het boek. Ik verwacht dat je deze zeer uitgebreid beantwoord. Ook verwacht ik van je dat een een  mini-recensie (250 woorden) schrijft met jou mening over dit boek.
Deze antwoorden en mini-recensies ga ik verzamelen en ik maak hier een gezamenlijke recensie van. Je hoeft dus geen blogger of goede recensent te zijn om mee te doen.  Maar je krijgt wel de ultieme kans om jou recensie terug te zien op grote sites en social media.

Voorwaarden:
– Het boek binnen 3 weken na ontvangst lezen.
– Uitgebreide vragenlijst over het boek invullen met ruime volledige antwoorden + mini-recensie.
– Actief mee praten over dit boek op social media met #BookClubHGB

Sta jij al te springen om mee te doen en weet je 100% zeker dat je aan alle voorwaarden kan voldoen dan mag jij je opgeven!
Laat hieronder en bericht achter met een geldig mail adres. Over precies 1 week kies ik de Book Club leden. Deze krijgen van mij persoonlijk een mail. Na ontvangst van het boek mag je direct beginnen met lezen en kletsen op social media met de #BookClubHGB

 

Weet jij nu al dat je mee wil lezen met je eigen exemplaar meld of wil je mee lezen of gewoon over onze avonturen wil lezen. Meld je dan nu aan op deze Facebookpagina.
Ook gaan we op deze pagina ook nog een leuke prijs weg geven. 

 

Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen!

Liefs, Marjolein

40 thoughts on “Aanmelden Book Club: Het Geheugenboek

 1. Oeh!!! Ik zag dit boek in de winkel liggen en wou meteen gaan lezen. Helaas had ik het niet gekocht, maar ik denk er elke dag aan. Ik houd ontzettend veel van YA boeken en het thema spreekt me enorm aan. Ik vind het ook mega leuk om over boeken te praten, vraag maar na. Al met al zou ik dus graag deel uit maken van het team om het boek te lezen en te recenseren. Het lijkt me een mooie kans om nog meer ervaring op te doen met het schrijven van recensies. Het lijkt me een super kans en die grijp ik!

 2. Ik meld me graag aan om dit boek te mogen lezen. Het lijkt me een prachtig emotioneel verhaal en hopelijk doe ik inspiratie op want voor mijn gevoel vergeet ik ook best veel.

 3. Hallo,
  Ik zou ontzettend graag mee doen met het geheugenboek. Al weken ben ik aan het kwijlen bij het boek in de winkel. Momenteel is mijn geheugen zo waardelood als wat. Dus lijkt het mij ook een erg goed idee om dit boek te lezen. Het boek lijkt me niet perse leuk want het onderwerp is natuurlijk helemaal niet leuk. Maar het lijkt me wel ontzettend goed en interressant om te lezen. Ook doe ik graag mee met de leesclub omdat dat ontzettend gezellig is, het een ontzettend leuke manier van lezen is en ook een goede manier van promotie voor boeken is. Na de leesclub (zodra het hier afgelopen is) zal ik het boek ook promoten op mijn eigen blog en anderen vormen van promotie waar ik bij kan. Op deze manier word het boek maximaal gepromoot. Ook kan ik dankzij ontzettend vervelende en moeilijke omstandigheden voldoen aan alle eisen want ik heb meer dan tijd genoeg om dit boek te lezen daardoor. Dat is dan ook het enige positieve aan de situatie. De situatie is ook mede een reden dat mijn geheugen zo slecht is geworden. Bezig zijn met dit boek is dannook een goede.afleiding. oh en ik heb het leesfragment al gelezen wat onwijs goed was dus ik weet ook gewoon al dat ik dit boek erg goed ga vinden. Ook geef ik altijd een gedetailleerde met goed onderbouwde mening recensie van het boek en zal ik de vragenlijst uitgebreid beantwoordden en er echt alles aan doen dat het boek goed gepromoot word.

 4. Ik wil heel graag meedoen! Ik heb al heel veel positieve dingen gehoord over dit boek, ik ben benieuwd!

 5. Wat leuk dit. Hierbij wil ik mij dan ook graag melden voor de boekclub. Ik ben helemaal verliefd op de boeken van Gayle en Jennifer Niven dus dat is zeker weer een boek die ik gelezen hebben moet. Op mijn blog kan ik dan ook erover schrijven en op sociale media actief mee doen natuurlijk. Ik duim voor mij ?

 6. Het lijkt mij erg leuk om mee te doen! Volgens mij is dit best wel een boek met veel feels, iets wat ik normaal gesproken uit de weg ga, vanwege mijn drukke werk.
  Toch blijft dit boek mij ‘roepen’, zeker omdat het verhaal perfect is voor fans van Gayle Forman.

  Ik ben op Twitter en Instagram heel actief en zal ook dingen over het boek en de leesclub hier plaatsen.

 7. Dit lijkt me een geweldig boek. Ik ben zeker benieuwd naar de inhoud. De buitenkant nodigd echt uit namelijk. Mocht ik er niet over schrijven dan ben ik zeker nieuwsgierig naar de recentie over het boek. Maar dit trek zo me aandacht dat ik hem dan zeer waarschijnlijk al heb gekocht ?.

 8. Ja! Hier hadden Dominique en ik het laatst over!
  Dit boek lijkt mij echt heeel interessant en bijzonder om te lezen.
  Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Echt super tof dat je dit doet!

 9. Ik doe graag mee! Dit boek klinkt heel erg interessant en zal mij ook uit mijn ‘leeszone’ halen. Ik ben voornamelijk een YA fantasy liefhebber, dus dit boek zal mij zeker uitdagen. Weer eens iets anders. Ik ben sowieso erg actief op social media (Facebook, Instagram) omdat ik ook een eigen blog heb (Bright Blue Books). Daarnaast ben ik ook beheerder van de Young adult boeken en series Facebook pagina, dus ik heb een groot bereik qua promotie van het boek!

  Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, leesclubs vind ik altijd super tof omdat je dan lekker kan discussiëren en fangirlen! Altijd gezellig om met mede lezers te kletsen over een boek 🙂

 10. Dit boek lijkt mij super gaaf heb de eerste hoofdstukken gelezen en wil het nu zo graag lezen. Het lijk mij super leuk om dat op deze manier te mogen doen!

 11. Oeh wat een leuk boek ga je lezen met je boekenclub Marjolein! Ik zou super graag meedoen! Op YALFest kregen we zo’n miniboekje met daarin de eerste pagina’s van het boek en ik heb dat gelezen en man, wat een verhaal lijkt me dit! Ik ben dan ook reuzebenieuwd geworden naar dit boek en het bijzondere verhaal! Ik ben zelf ook veel actief op social media en ik zal er waarschijnlijk ook wel aandacht aan besteden op mijn eigen blog ^^

 12. Zou ook graag mee doen. Heb wel eens eerder recensies geschreven maar nog nooit met andere personen over een boek gesproken. Lijkt mij erg leuk om dit ook eens te ervaren hoe dit alles werkt.

 13. Dit boek houd ik al een tijdje in de gaten! Toen ik hoorde dat hij vertaald zou worden wist ik het zeker: dit wordt een boek dat ik waarschijnlijk helemaal geweldig ga vinden. Recenseren doe ik al een langere tijd, soms voor klein publiek, soms voor groter. Ook het lezen van meningen van anderen vind ik tof, vooral in boekenclub-vorm, omdat je er soms ook nog vriendinnen aan overhoudt. Die voorwaarden komen dus wel goed, ik ben nu al enthousiast!

 14. Het lijkt me ongelooflijk gaaf om dit boek te lezen samen met andere YA-liefhebbers om er daarna eens goed over te discussieren. Ik heb het boek super vaak voorbij zien komen op social media en ben er erg benieuwd naar.

 15. Oehh de beschrijving van dit boek spreekt me echt aan! Deze zou ik graag willen lezen tijdens de leesclub!! En anders dan koop ik m zelf en lees ik m gewoon met jullie mee!

 16. Ik doe graag mee, heb dit boek inmiddels al heel veel zien langskomen en ben zeer benieuwd geworden naar het verhaal zelf. Het lijkt me een erg mooi concept en zou dan ook erg graag de uitwerking willen lezen.

 17. Oh dit lijkt me echt te gek! Hij stond al op mn tbr lijstje! Ik hou zowiezo van YA en dit soorten boeken lees ik vaak veel te snel uit. Omdat ik gewoon niet kan stoppen met lezen. Ik hoop dat ik word uitgekozen ?

 18. Ik heb dit boek al een paar keer voorbij zien komen en het lijkt me een erg leuk boek om te lezen. Ik vond alle boeken van John Green fantastisch en ben altijd op zoek naar vergelijkbaar werk. Ik heb al vrij veel YA gelezen, maar lees de laatste tijd ook veel in andere genres. Kan daarom niet wachten om weer eens een YA op te kunnen pakken.

  Ik ben heel actief op Twitter en tegenwoordig ook weer op Instagram, dus het delen van updates zal geen enkel probleem zijn. Het lijkt me erg leuk om mee te doen met een boekenclub, om leeservaringen met elkaar te delen. Ik heb nog nooit met zoiets meegedaan, omdat de boeken die gekozen werden me niet altijd aanspraken, maar dit lijkt me een hele leuke eerste!

 19. Oh dit lijkt mij zo’n ontzettend gaaf en bizar boek!!! Ik wil het heel graag lezen en meedoen aan de leesclub!!! Lezen en schrijven zijn mijn grootste passies ❤️ Al eerder meegedaan aan andere leesclubs en ik kan altijd aan de voorwaarden voldoen zo als het mag I’m in!!!

 20. Ik heb dit boek al zien liggen en hij zag er ontzettend interessant uit! Super leuk deze leesclub en ik meld me er graag voor aan! Ik wil dit boek heel graag lezen en het lijkt me heerlijk om er met jullie over te kunnen praten!

 21. Dit boek ziet er echt goed uit. Ik meld me hier graag voor aan omdat ik tijd genoeg heb. Ik ben onlangs geopereerd geweest en ik moet nu revalideren. Werken en sporten kan ik niet.
  Ik heb genoeg tijd om dat boek in drie weken te lezen, om vragen te beantwoorden en om een mini recensie te maken.
  Ik zelf heb geen vriendinnen die ook zoveel van lezen houd zoals ik dus het zou super fijn zijn om eens te praten met andere mensen over een boek.

  Ik neem zelf ook veel foto’s van boeken en die kan je vinden op mijn bookstagram.

 22. Ik ben zo benieuwd naar dit boek! Echt waar. En ik schrijf geen recensies meer omdat ik het niet meer leuk vond en omdat er teveel spoed achter zat. Maar ik weet dat dit wel lukt en ik hier tijd genoeg voor heb. Ik meld me graag aan!

 23. Oohh ik doe graag mee. Al een aantal keer dit boek in handen gehad. Het lijkt me echt een geweldig boek. En het boek Lezen met een book club is extra leuk.

 24. Oehhh, super leuk. Ik heb het boek al een aantal keer in handen gehad maar niet gehaald. Het spreekt mij enorm aan. Het lijkt mij echt een geweldig boek wel heftig maar daar hou ik wel van. Ik zou graag willen deelnemen en 1 van de 5 clublezers zijn.

 25. Hi Marjolein, ik kende je bookclub nog niet maar wat een leuk initiatief! Dit boek staat bovenaan mijn wishlist en als ik mijn tbr wat heb laten slinken gaat hij zeker een plekje in mijn boekenkast krijgen. Ik heb – met vier anderen meiden – een blog genaamd Booklovers en heb veel plezier in het schrijven van recensies. Daarnaast kijk ik altijd uit naar het moment dat ik een boek heb uitgelezen en mijn boekendagboek in kan vullen. De vragen beantwoorden over een boek dat ik heb gelezen, vind ik alleen maar leuk! Net als het schrijven van een recensie. En een boek uitlezen binnen 3 weken moet ook geen probleem zijn. Ik zou het heel leuk vinden om aan je boekenclub mee te mogen doen!
  Groetjes Fleur

 26. Ik zou heel graag mee willen doen. Ik heb super goede verhalen gehoord over dit boek, en ik zou het heel graag willen lezen. En wat is nou leuker, dan het boek met een leesclub lezen? Niks toch?

 27. Mijn zakdoek legt al klaar! Marjolein, ik zou heel graag meedoen als fervent lezer! Ik doe niets liever…Lezen doe ik het liefst overal..en vooral zo’n boek, want daar duik ik in en hoor ik niets meer om me heen. Ik hoop dat ik het geluk mag hebben om mee te mogen doen met jouw Book Club. Ik vind het geweldig om actief mee te doen en te ervaren wat anderen van een boek vinden!

 28. ”Het Geheugenboek” staat op mijn wishlist!
  Ik hoor zoveel goeds erover, maar helaas staat het boek nog steeds niet in de catalogus van mijn Bibliotheek!
  Aangezien ik er als vrijwilliger werk, check ik dat elke keer, als ik dienst heb!

  Ik zou dus dolgraag mee willen doen met de leesclub & beloof uiteraard actief deel te nemen! 🙂

 29. Om met de woorden van Meredith Grey te spreken: pick me, choose me.
  Dit boek spreekt me erg aan en ik kan dan ook niet wachten om te kijken of mijn verwachtingen kloppen. Op Instagram heb ik ‘m al vaker voorbij zien komen en hij staat ook op mijn immer groeiende wenslijst.
  Ik zou heel graag met deze leesclub meedoen om het boek te kunnen lezen en mijn ervaring met dit boek met anderen te kunnen delen! En natuurlijk om foto’s te delen, want wat is de kaft mooi!
  Ik zit op Instagram, Facebook en Twitter.

 30. Morgen wordt bekend gemaakt wie er mee mogen doen. Zo spannend! Ik hoop echt dat ik een kans krijg en mijn mening mag delen met andere boekfanaten!!! Iedereen Succes en veel geluk!! En voor de examenkandidaten onder ons ook succes!!!

 31. Ik zou dit ontroerende, unieke en bijzondere verhaal heel graag willen lezen.. en meld mij dus heel graag aan voor de bookclub!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *