Verjaardags win-actie 4

Lieve lezers,

Inmiddels zijn we al weer aangekomen bij de 4e win-actie voor de verjaardag van het blog. Ik ben echt super blij dat jullie allemaal zo enthousiast reageren en de liefde zo goed mee delen.

Vandaag mag ik namens uitgeverij De Fontein  een van mijn lievelingsboeken weg geven namelijk: Portret van een vrouw.

jarig-4

Terwijl de Eerste Wereldoorlog Frankrijk verscheurt en haar grote liefde Édouard vecht aan het front, is Sophie de steun en toeverlaat van haar familie. Wanneer in 1916 de Duitsers hun intrek nemen in het familiehotel dat Sophie runt met haar zus, raakt de Commandant gefascineerd door Sophie en door het schilderij dat Édouard van haar maakte vóór de oorlog. Maar de aandacht van een Commandant zet Sophie’s leven en reputatie op het spel…
Bijna een eeuw later krijgt Liv een schilderij van haar man David, vlak voor zijn plotselinge dood. Het betekent alles voor haar, want dit portret van een jonge vrouw is een herinnering aan hun gelukkige, korte samenzijn. Maar dan komt de donkere en door passie verscheurde geschiedenis van het schilderij aan het licht, en opeens dreigt Liv opnieuw alles kwijt te raken

 

TE WINNEN:

 • 1 exemplaar van Portret van een vrouw

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

 • Laat in de comments achter waarom jij dit boek zou willen lezen. (Met een geldig mailadres)

Extra kans maken? 

 • Like Serendipity Books op  Facebook en Like & Share de  win-actie +1
 • Volg op  Instagram
 • Like en RT op Twitter en volg op twitter +1

 

Deze Win-Actie loopt t/m 16 mei 2017. De winnaar ontvangt na deze datum een email. Vergeet dus vooral niet om je mailbox in de gaten te houden.

Succes!

Liefs, Marjolein

 

17 thoughts on “Verjaardags win-actie 4

 1. Ik doe graag mee met deze win-actie! Ik ben wel een fan van het werk van Jojo Moyes! En het verhaal spreekt me enorm aan, vooral door het geschiedenis-gedeelte. Dat is altijd leuk 😀

 2. Omdat ik een grote fan ben van het werk van jojo moyes daarom wil ik het graag lezen na voor jou en een leven na jou en de laatste liefdesbrief wil ik dit wel heel graag lezen

 3. Mijn genre zijn thrillers, waargebeurde verhalen en boeken met als thema WOI & WOII. Als het mij allemaal te zwaar wordt lees ik ook wat luchtigers om even mijn hersenen te laten ontspannen voor ik weer zwaardere kost pak. Maak dus graag kans op dit boek.?

 4. Deze zou ik graag willen willen voor mijn oma. Zij houd erg van verhalen met een romantische ondertoon en leest ook vaak verhalen over de oorlog. In dit boek zijn zit het allebei.

 5. Omdat ik van Jojo Moyes haar boeken hou!! Heb er al een aantal gelezen en die waren stuk voor stuk sterk, goed, bijzonder en uniek!deze heb ik nog niet gelezen!

 6. Wat lijkt me dit een prachtig boek waarin heden en verleden samenkomen! En omdat ik het ook aan mijn moeder wil geven (en daarna weer van haar kan lenen), aangezien zij met haar 80 jaar alles voor anderen doet, maar weigert iets voor zichzelf te doen, terwijl lezen haar enige ontspanning is……….

 7. Ik vind JoJo Moyes een geweldige auteur. Het thema spreekt mij aan en zou het boek dus heel graag lezen. Volg je al langer.

 8. Hoi. Ik zou dit boek graag willen winnen ik ben verzot op de boeken van jojo moyes. En mijn mama ook dus misschien een ideaal verjaardagscadeau voor haar binnen 3 weken….?

 9. Omdat het weer een stapje in de goede richting is om mijn Jojo Moyes collectie compleet te maken. Ik volg via insta (@dezdumbledore) en Facebook (Desiree van Dam)

 10. Verhalen welke zich afspelen in oorlogsperiode hebben toch altijd iets speciaals dat ik graag wil ontdekken.

 11. Deze heb ik al gelezen, wat een prachtig boek..zucht.. Maar ik wil het zeker onder de aandacht van anderen brengen dus heb het geretweet!

 12. Dit lijkt me een heel ontroerend verhaal en dat zijn de boeken die ik graag lees! Boeken die je raken zijn de beste boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *