Bol.com en Kobo lanceren onbeperkt lezen

Lieve lezers,

Zoals jullie weten ben ik sinds het prille begin van bol.com fan van deze site. Ik probeer dan ook omdat ik wel de boekhandel wil steunen mijn aankopen te wisselen tussen bol en de boekhandel. Maar bol.com kwam gisteren met groot nieuws. Ik was dan ook erg blij toen ik een persbericht over dit onderwerp in mijn mailbox zag. Bol.com presenteerde namelijk een onbeperkt lezen abonnement voor ebooks.

img_4855

Ebook-abonnement voor 9,99 euro per maand biedt grootste Nederlandstalige en internationale aanbod voor Kobo e-reader, smartphone en tablet.

Nieuwe boeken ontdekken en onbeperkt lezen waar en wanneer je maar wilt. Dat is vanaf vandaag mogelijk met het nieuwe ebook-abonnement dat bol.com en Rakuten Kobo samen hebben ontwikkeld. Voor een vast bedrag van € 9,99 per maand hebben boekenliefhebbers de beschikking over het grootste aanbod digitale boeken (ebooks); van nieuwe releases en bestsellers tot de favoriete klassiekers van Nederlandstalige en internationale bodem. Het abonnement, genaamd ‘Kobo Plus’, is nu voor iedereen 30 dagen gratis uit te proberen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik al tijden met het idee liep te stoeien over dat ik een platform als dit zelf zou willen opzetten. Helaas loop je dan als volledige nieuwkomer snel tegen een hoop muren omhoog. Ik ben daar nu enorm blij dat bol.com dit voor zo een waanzinnige prijs waar heeft kunnen maken.

Ik ben ook heel erg blij met dit abonnement omdat het een super leuke prijs heeft en je zo veel kunt lezen als je wil. Voor veel mensen is dit dus een enorm goede prijs. Ook gaat dit in mijn ogen het illegale downloaden tegen want waarom zou je zo veel moeite doen als je voor 10 euro zo veel boeken hebt dat je ze nooit allemaal kunt lezen.

Wil jij de eerste 30 dagen dit abonnement gratis uitproberen klik dan hier. 
En nog een groot voordeel dit abonnement is per maand opzegbaar.

Ik wens iedereen alvast heel veel leesplezier!

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Bol.com en Kobo lanceren onbeperkt lezen

  1. Nou hier ga ik wel dankbaar gebruik van maken denk ik! Ik zie er heel veel boeken tussen staan die ik graag zou willen lezen.
    Volgens mij gaat dit inderdaad wel het illegale downloaden tegen omdat het veel makkelijker is dan via moeilijke kanalen je boeken zoeken. En heel betaalbaar ook nog. Het maakt e-boeken ook eindelijk beter betaalbaar; zeven euro per e-boek blijf ik veel geld vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *