Boeken onder de 10 euro voor Sinterklaas

Lieve lezers,

Zijn jullie al druk op zoek naar geschikte pakjes om met de sint te geven? Ben je op zoek naar boeken maar moet je onder een bepaald budget blijven. Dan help ik je vandaag met een aantal boeken waar je iedereen blij mee kan maken die nu ook nog eens super goedkoop zijn.

img_1155

Geek Girl €2,50
De serie ‘Geek Girl’ gaat over Harriet Manners: een charmante allesweter die een heleboel (vrij nutteloze) feitjes kan opsommen. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

Voor €2,50 kan je dit boek niet laten liggen. Ik zelf ga hem toevoegen aan mijn eerst volgende bestelling bij bol want dan zit je ziezo aan de verzendkosten 🙂

Vuur en As €5,-
Vuur en As is een Young Adult fantasy-roman vol spanning, actie en avontuur. Het is de vertaling van het eerste deel van de Amerikaanse serie An Ember in the Ashes van Sabaa Tahir. Vuur en As vertelt het verhaal van Laia en Elias, geboren in aparte werelden – zij een slaaf en hij een soldaat – die voorbestemd zijn om samen het wrede Imperium te bestrijden, in een wereld die doet denken aan het oude Rome. Laia weet als spion de militaire academie van de Maskers binnen te dringen. Daar ontmoet ze Elias, die eigenlijk haar vijand is… Sabaa Tahir is een Amerikaanse schrijfster. Vuur en As werd een bestseller in Amerika en is een wereldwijd succes. Het boek wordt ook verfilmd.

Dit boek was nog niet zolang gelede de hit van het moment. En nu kun je aan deze serie beginnen voor maar €5,-

Peter Pan (Engels) €8,12
One starry night, Peter Pan and Tinker Bell lead the three Darling children over the rooftops of London and away to Neverland – the island where lost boys play, mermaids splash and fairies make mischief. But a villainous-looking gang of pirates lurk in the docks, led by the terrifying Captain James Hook. Magic and excitement are in the air, but if Captain Hook has his way, before long, someone will be walking the plank and swimming with the crocodiles…

Deze versie is prachtig en een van de ultieme pareltjes in mijn boekenkast. Maar ook nog eens voor een zeer voordelige prijs. Deze mag je niet missen in je kast en is ook nog eens een ultiem cadeau. Want wie is er nu niet dol op Peter Pan.

 

Rode sneeuw in december €7,50
Historische roman tegen de achtergrond van de Tachtigjarige Oorlog Het is 1552, de vooravond van de Tachtigjarige Oorlog. Lideweij Feelinck krijgt een relatie met de jonge arts Andries Griffioen, aanhanger van het protestantisme. Om met hem te kunnen trouwen trotseert ze de wil van haar vader, die met haar breekt en haar onterft.  
Het jonge stel vestigt zich in Breda, waar ze een nauwe band krijgen met prins Willem van Oranje. Maar het politieke klimaat verandert, het protestantisme wint terrein terwijl onder koning Filips de inquisitie hoogtij viert. Willem van Oranje vlucht naar Duitsland, waar hij zijn legers organiseert om in opstand te komen tegen koning Filips.
Lideweij vlucht met haar gezin naar het rustige Naarden in het Noorden, waar ze zich veilig waant. Tot een verschrikkelijk lot het kleine stadje treft, met een gewelddadige en bloedige volksopstand tot gevolg.

Simone van der Vlugt mijn ultieme heldin als het op boeken aan komt. Zij heeft mij het plezier van het lezen terug gebracht. Daarom moet iedereen gewoon kennis maken met haar heerlijke schrijfstijl.

Winterchalet €5,-
Tijdens een gezellige skivakantie in het Oostenrijkse Kirchberg kunnen de vriendinnen Isa, Chantal, Karen en Annemieke eindelijk weer eens tijd met z’n vieren doorbrengen. Karen, Chantal en Isa arriveren op de zaterdag, Annemieke sluit later aan, ze moet nog werken. 
De vakantie van de drie begint heel genoeglijk. De vriendinnen hebben de kans echt bij te praten, wat er in het drukke dagelijks leven vaak bij in schiet, en het is prachtig weer om te skien, wat ze dan ook met veel plezier doen. Maar de gezellige skivakantie krijgt een noodlottige wending op de dag dat Annemieke arriveert. Bij aankomst treft ze een van haar vriendinnen dood aan.
Rechercheur Günter Wolfsberg van de politie in Kirchberg start een onderzoek. Hij verhoort alle vriendinnen en hun partners en ontdekt dat onder het oppervlak van gelukkige relaties en intense vriendschap de nodige spanningen schuilgaan. Het heeft er alle schijn van dat sommige mensen wel erg graag de schuld willen afschuiven…

De boeken van Linda van Rijn staan altijd garant voor een heerlijk spannend avontuur.

 

Heb jij nog meer voordelige boeken tips? Deel ze dan vooral hieronder.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *