Stacking The Shelves week 46 -2016

Lieve lezer,

Het is weer maandag, een van mijn favoriete dagen van de week inmiddels omdat ik op deze dag met jullie de nieuwe Stacking The Shelves kan delen. En deze weeks is er weer heel veel moois binnen gekomen.
Kijk snel mee en doe alvast ideeën op voor je verlanglijstje

img_1165

Peter Pan (Engels)
One starry night, Peter Pan and Tinker Bell lead the three Darling children over the rooftops of London and away to Neverland – the island where lost boys play, mermaids splash and fairies make mischief. But a villainous-looking gang of pirates lurk in the docks, led by the terrifying Captain James Hook. Magic and excitement are in the air, but if Captain Hook has his way, before long, someone will be walking the plank and swimming with the crocodiles…

Naar dit boek heb ik al zo vaak gekeken dat ik het deze keer echt niet kon laten om hem snel er bij toe voegen in mijn winkelmandje bij bol.

De Grote Hamersma 
Dé gids over de beste wijnen!
Ook dit jaar kunnen we niet zonder De Grote Hamersma, het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber. Niet alleen de lekkerste wijnen onder de 5 euro en de wijnen tussen de 5 en 10 euro, maar ook de exclusieve vondsten komen aan bod. Hamersma gaat op onderzoek bij supermarkten, wijnspeciaalzaken, loopt binnen bij slijterijketens en bezoekt de beste internetaanbieders. Werkelijk elke wijn wordt ontkurkt. De Grote Hamersma staat boordevol met de beste wijnen, bevat informatie over de meest voorkomende druivenrassen en dit alles zeer overzichtelijk. Kortom: wie van wijn houdt, houdt van Hamersma.

Ik ben (zoals de meeste hier denk ik) een enorme liefhebber van wijn (en bier). Met dit boek in de aanslag ben ik dus al naar de supermarkt geweest om de getipte supermarkt wijntjes uit te proberen. Binnenkort naar de wijnhandel en dus binnenkort de recensie.

Duizend Hoog 
In 2118 is New York de stad van innovatie en dromen. Iedereen wil iets, en iedereen heeft iets te verliezen. Maar dan springt een meisje van een duizend-verdiepingen-tellende toren in Manhattans Upper East Side. Haar dood brengt een schandaal aan het licht dat zowel de elite op de bovenste verdieping als de gewone bewoners van de laagste verdiepingen aangaat. In deze wereld wordt ‘wie hoog klimt kan laag vallen’ wel heel letterlijk…

Ik ben helemaal Gossip Girl fan dus dit boek moet ik gewoon zo snel mogelijk lezen.

Crash
Het vliegtuig van de Italiaanse maatschappij Italiana crashte op 28 juli dit jaar bij het Italiaanse bergplaatsje Valsugana na een defect in het hydraulische systeem. Een noodlanding werd ingezet, maar deze verliep uiterst tragisch. Bij de crash kwamen 143 mensen om het leven, waaronder de voltallige bemanning en vier Nederlanders: twee vrouwen, een man en een baby. Veertien mensen overleefden de ramp, onder hen bevonden zich twee Nederlanders.’
Ontmoet Anna Kranenburg. Eenendertig jaar, eigenaresse van een kookwinkel en overlevende van de ramp met IT 642. Naast haar zat Jesse Wilgers, drieëndertig jaar, partner bij Boulder Maze Accountancy op Wall Street, New York. Hij is de tweede Nederlandse overlevende. 
Nadat Anna is aangeschoven bij De Avondshow, om naar aanleiding van een nieuwe vliegramp geïnterviewd te worden over de crash die zij overleefde, gebeurt het onmogelijke. Haar verhaal komt terecht bij Ruben Partier, die er vervolgens voor zorgt dat de levens van Anna, haar man Daan en van Jesse, nooit meer hetzelfde zullen zijn. Ruben krijgt het voor elkaar om geheim na geheim te ontrafelen. Wat heeft hij met de crash te maken? Wat hebben Anna en Jesse met elkaar te maken? Wat gebeurde er aan boord van IT 642, voordat het toestel neerstortte?
Wees gewaarschuwd … Brace for impact.

Dit boek mag ik lezen voor de Blogtour en daar ben ik enorm trots op. Het ebook heb ik een weekje in handen en het boek is al bijna uit! 28 november lees je de recensie hier op de site.

De Horlogemaker van Londen
Wanneer Thaniel Steepleton thuiskomt van zijn werk vindt hij een gouden zakhorloge op zijn kussen. Dit horloge redt een paar maanden later op wonderlijke wijze zijn leven. Gefascineerd door het zakhorloge gaat Thaniel op zoek naar de maker ervan. Dit blijkt Keita Mori te zijn, een eigenzinnige Japanse immigrant. Hij laat Thaniel kennismaken met een fantastische wereld van uurwerken, muziek en mysterie. Het lijkt allemaal onschuldig, maar een reeks van onverklaarbare gebeurtenissen doet Thaniel vermoeden dat er meer is dan hij op het eerste oog kan bevatten. Wanneer Grace Carrow in hun leven komt, raakt alles in een stroomversnelling. Thaniel wordt heen en weer geslingerd tussen zijn liefde voor de één en zijn loyaliteit aan de ander.

Ook dit boek mag ik lezen voor een Blogtour waar ik heel veel zin in heb. Ik ben al stiekem begonnen in het boek en niet alleen de cover is prachtig de binnenkant tot nu toe ook. 1 December lees je de recensie hier op de site.

 

 

Dit was hem weer voor deze week. Ik ben enorm gelukkig met alle prachtige boeken die er deze week zijn binnengekomen.

Welke wil jij heel graag lezen? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *