Fun Facts over mij

Lieve lezers,

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik wat meer over mezelf wil vertellen hier op de blog. Ik heb het op het blog weinig over mezelf omdat ik graag wil dat de blog over boeken blijft gaan. Maar als zo veel mensen het vragen is het toch eens tijd om over mezelf te gaan kletsen. Daarom besloot ik om een Fun Facts lijstje te maken over mijzelf zodat we het toch kunnen linken aan mijzelf en aan boeken.

1959855_10151954383896200_2021813835_n

Spine Breaker
Ik kan er niet tegen als een boek een gebroken rug heeft. Dan wordt ik echt helemaal gek. Ik hou dus ook niet van boeken waarbij dit snel voorkomt. Het gevolg van deze ‘haat’ is dat mijn boeken er in mijn kast allemaal nog als nieuw uit zien. Oké, bijna allemaal. Maar ook dat niemand mijn boeken durft aan te raken laat staan lezen. Behalve dan de hardcovers mijn vader durft het aan om die van me te lenen.

Disney/Efteling
Ik ben echt enorm dol op Disney en de Efteling. In de Efteling kan je me zeker 3 keer per jaar verwachten. Het liefst zou ik nog vaker gaan maar daar heb ik helaas de tijd niet voor. Ook breng ik nu al 2 jaar op rij, en dit jaar weer oud en nieuw door in de Efteling. Omdat je zo het nieuwe jaar in kan luiden op de meest magische plek van Nederland.
Disney daarentegen ben ik ook dol op en dan bedoel ik alle films de sprookjes verhalen alles. Al vind ik Disneyland Parijs minder mooi dan de Efteling. Maar Disney is heerlijk omdat het gewoon Disney is en ik van alles van Disney hou. Op het moment dat jij dit artikel leest ben ik dan ook weer in Disneyland omdat ik daar een jaarkaart op heb. Ook als verwacht ik dit jaar voor het eerst naar Disney World te gaan. Ik ben heel benieuwd hoe ik dat ga vinden tegenover de Efteling en Disneyland Parijs.

Beoordeel een boek nooit op zijn cover
“En daarom gaat een boek met een lelijke kaft zo de prullenbak in” zei Legally Blonde ooit. En eigenlijk ben ik het stiekem wel een beetje met haar eens. Je zal mij nooit een boek zien kopen met een voor mij lelijke cover. Het is zelfs zo erg dat ik soms wacht tot er een heruitgave is zodat ik dan het boek kan kopen met de nieuwe cover.

Kerst
Het is pas officieel kerst (periode) voor mij als de coca cola reclame op tv is geweest. Vraag me niet waarom maar dan is het ultieme kerstgevoel voor mij aanwezig.
*Geniet je nog even mee*

https://www.youtube.com/watch?v=kr7h8crYAYQ

 

Bol.com
Ik koop mijn boeken het liefste op bol.com. Hier koop ik al enorm lang en heb altijd top levering gehad en altijd een geweldige behandeling mocht er iets net niet helemaal perfect zijn. Ook vind ik het dat boeken thuisbezorgd worden heerlijk. Het voelt dan elke keer weer als een cadeautje.
Natuurlijk ga ik ook nog vaak genoeg naar de boekhandel maar thuis bol.com afstruinen met een grote kop thee vind ik ook heerlijk.

Apple
Ik ben zo’n persoon die zegt: Once you go Mac you never go back. En dat klopt, alles heb ik van Apple. Ik blog standaard op mijn MacBook heb een iPhone 6S een iPod touch en een iPad. Ik zou echt niet zonder kunnen. Alles werkt makkelijk snel en communiceert goed met elkaar. Echter moet ik voor mijn werk nog altijd op een windows pc werken en daar blijf ik me vaak aan irriteren.

Ik hoop dat jullie me met dit artikel een klein beetje beter hebben leren kennen. Zie het vooral als een artikel met een knipoog maar toch zegt het een hoop van mijn persoonlijkheid.

Vind jij dat ik vaker dit soort artikelen moet schrijven? 

Liefs, Marjolein

 

One thought on “Fun Facts over mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *