Boeken waar ik naar uit kijk deze maand – Mei

Lieve lezers,

De nieuwe maand is weer in volle glorie van start gegaan. En deze maand gaan er ook weer een aantal parels van boeken verschijnen. Boeken waar we al maanden om staan te springen.

Vandaag deel ik dan ook graag met je om welke boeken ik sta te springen.

img_6270

Hof van doorns en rozen 3 – Hof van vleugels en verwoesting (30 mei 2017)
Een naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie. Feyre is teruggekeerd naar het Lentehof, vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning, die heel Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden – één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld. Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. En ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. De aarde kleurt rood wanneer de immense legers strijden voor de macht over dat wat hen allemaal kan vernietigen.

Dit boek moet ik echt hebben. Ik ben bijna klaar met deel 2 en ben zo blij dat ik straks door kan lezen.

 

Travel Reisdagboek (17-5-2017)
Schrijf alles op wat u onderweg tegenkomt. In Travel Reisdagboek vindt u tevens belangrijke adressen en andere tips, zoals checklist, tijdtabel, kaarten, talen en munteenheden, de adressen en telefoonnummers van de Nederlandse en Belgische ambassades.

Ideaal voor iedereen die een vakantie in het verschiet heeft staan. In dit boek kun je al je reisavonturen vast leggen.

 

 

De zon is ook een ster
Natasha gelooft in de wetenschap en feiten. Niet in het lot. Of in dromen die nooit uit zullen komen. Ze is zeker niet zo’n meisje dat haar grote liefde ontmoet in een platenzaak in New York. Niet op dezelfde dag dat ze met haar familie uitgezet zal worden naar Jamaica. Daniel heeft altijd zijn best gedaan om aan de hoge verwachtingen van zijn ouders te voldoen. Hij zal chirurg worden en geen dichter, zoals hij eigenlijk wil. Maar als hij Natasha ontmoet, ziet hij ineens een...

Met die boek heb ik in Amerika wel 100x in mijn hand gestaan want ik twijfelde heel erg voornamelijk of hij niet te moeilijk zou zijn.. Maar nu hij er in het Nederlands is moet ik hem gewoon lezen.

 

De Royals 1 – Het meisje van de straat
De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen.
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Alleen al de cover van dit boek zorgt er voor dat ik hem wil lezen. Ik ben heel erg benieuwd naar deze serie.

 

Naar welk boek kijk jij heel erg uit deze maand? 

Liefs, Marjolein

 

2 thoughts on “Boeken waar ik naar uit kijk deze maand – Mei

  1. ACOWAR!!!!!!!!!!!!
    Ik ben deze serie nog maar pas vorige maand beginnen lezen en ik ben er helemaal verliefd op geworden!. Ik had het boek gepreorderd bij een niet nader genoemde bekende Nederlandse online shop waar je ook elektronica en dergelijke kan kopen, maar ze hadden niet voldoende exemplaren besteld… Met als gevolg dat ik er nog steeds geen heb. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *