Dingen die Booklovers doen

Lieve lezers,

We hebben ze allemaal. Vreemde dingen die we doen omdat we van onze boeken houden. Omdat we ze allemaal hebben en we er ons misschien zelfs wel een beetje voor schamen leek het me leuk om er eens een artikeltje over te schrijven.

Kijk  snel mee naar de dingen die wij allemaal doen.

Ruiken aan een nieuw boek
Gewoon omdat die lucht zo enorm heerlijk is en je die echt even moet opsnuiven voor je aan dat nieuwe boek begint. Ook al krijg je soms vreemde  blikken als je het in het openbaar doet je moet het gewoon doen.

Boek goed inpakken
Ik ben hier zelf heel erg in. Mijn boeken moeten perfect blijven. Als ik een boek dus mee neem moet hij goed ingepakt worden of heel voorzichtig en veilig in de tas geklemt worden. Gelukkig heeft mijn nieuwste Michael Kors tas er een specaal vak voor.

Je moet elke boekhandel binnen gaan
Hoe sterk je koopverbod ook is je dan toch niet zomaar voorbij een boekhandel lopen. Dat voeld gewoon als verraad. Je moet en zal echt even een kijkje nemen in die boekhandel. (En natuurlijk weer veel te veel kopen)

Uitlenen
Heus niet dat zomaar iedereen een boek van je mag lenen. Dat mogen alleen de mensen die er net zo zuinig op zijn als jij dat bent.

Notebookjes
Misschien heb je er een aantal misschien heb je er net zoals ik ontelbaar veel. Maar in al deze leuke boekjes kan je alle mooie quotes opschrijven en er zo heel makkelijk nog eens extra van genieten.

Boek kopen om de Cover
Gewoon omdat hij zo mooi in de boekenkast staat en omdat je die prachtige cover gewoon echt niet kon laten liggen in de winkel. Of je hem nu leest of niet hij je word er elke keer weer gelukkig van.

 

Natuurlijk hebben we nog veel meer punten die we allemaal doen maar daar hebben we het nog een andere keer over.

 

Welke heb jij echt heel erg? 

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “Dingen die Booklovers doen

  1. Hahaha zo herkenbaar. Ik neem mijn boek meehet hele huis door. Stel je voor dat ik vrij momentje heb dan kan ik nog een stukje en misschien wel een hoofdstuk lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *