Herkenbare momenten van een (boek)blogger

Lieve lezers,

Vele van jullie zijn zelf ook blogger en de niet bloggers lezen altijd graag over bloggers. Daarom vandaag een post met de meest herkenbare (boek)blogger momenten.

1.De Supermarkt 
Jep, in de supermarkt ben je aan het kijken welk snoep/koeken leuk bij een blog foto kunnen. Maar geen macarons meer want die gebruikt iedereen telkens. Leuke kerstkoekjes? Sint chocolade. Maar het moet er vrolijk en gezellig uitzien.
Boodschappen doen word zo een beetje een extra maar vooral heel leuke uitdaging.

2.Zonlicht
Ja!, daar is hij dat briljante foto idee, maar waar is nu in hemelsnaam dat zonlicht? Je wil een mooie foto maken maar buiten regent het pijpenstelen en de mooiste foto’s maak je bij natuurlijk zon/daglicht. #Frustratie


3.Winkels
Vooral bij de Action, alles is zo goedkoop en leuk om weg te geven bij een win-actie of leuk voor versiering van de foto’s. En dan zit dat winkelmandje ineens helemaal vol met allemaal leuke seizoen dingen en moet je aan de kassa toch nog €20,- afrekenen.

4.Vrienden
Moet je hier nu echt alweer een foto van maken? De hele tafel word geplunderd voor die leuke foto en iedereen moet echt even wachten met proosten of aanvallen. Want jij moet die perfect foto hebben voor Instagram en dan ook nog even voor Snapchat. (Maar stiekem liken ze wel allemaal je foto)
Hetzelfde geld voor midden in een gesprek ineens een blog idee krijgen dat je moet opschrijven. Of op straat ineens het perfecte kiekje ziet dat je moet delen.
Gelukkig raken ze er wel aan gewend.

5. Die post moet nu online!
Je hebt een geweldig idee, maar je plant je blog altijd een tijdje vooruit, dit betekend dat die post dus pas over twee weken online kan komen. Maar je wil hem NU met iedereen delen. Ga je je planning omgooien of toch niet?

 

Binnenkort meer herkenbare momenten van (boek)bloggers. 

Welk punt is voor jullie het meest herkenbaar? 

Liefs, Marjolein

5 thoughts on “Herkenbare momenten van een (boek)blogger

  1. Ik herken ze allemaal behalve het plannen…..daar ben ik zo slecht in haha. Afgelopen week heb ik een mobile foto studio gekocht dus geen last meer van slecht licht!

  2. Dat zonlicht is in de winter echt een ramp. Ik slaag er de laatste weken niet meer in om door de week op tijd thuis te zijn om nog te kunnen fotograferen. Alles wordt opgespaard tot in het weekend. Zo frustrerend als je die post wel door de week al online wil zetten, maar nog geen foto’s hebt kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *