Christmas Wish List

Lieve lezers,

Staat jullie boom al? Het is weer zover, kerstmis is er weer. Bij bijna iedereen staat de boom al te stralen in de woonkamer. Maar liggen er ook al pakjes onder? Ik vind het altijd prachtig als er al vrij snel de eerste pakjes onder liggen.
Maar moeten mensen nog altijd vragen om jou lijstje of krijg je van een Booklover maar geen lijstje?
Ik help je snel!

1.Boek Klok 

Het maakt niet uit waar je deze klok zet, in de woonkamer – slaapkamer of in de boekenkast overal staat hij prachtig.

2.  Winter in New York 

Heerlijk wegdromen bij winterse verhalen terwijl er hier nog geen sneeuw ligt. En een leuk prijsje! Perfect voor onder de boom.

3. Waterkoker 

Perfect voor elke booklover die ook graag thee drinkt. Een waterkoker waardoor dat kopje thee nog beter gaat smaken.

4. Ontworteld 

Ik ben helemaal verliefd op dit boek! Binnenkort de recensie.

5. Kobo e-reader

Oké ik geef toe, hij is prijzig. Ik heb zelf de touch zonder licht gekocht en daar heb ik tot op de dag van vandaag spijt van. Ik mis het licht heel erg, zodra het schemerig word kan je namelijk niet goed meer lezen. Met deze e-reader voorkom je dat probleem.

6. Lieveling 

Gezien bij DWDD en gewoon een must read! 19 december mijn recensie online.

7. Magnetische boekenleggers 

Verkrijgbaar in verschillende boekhandels voor maar €2,75 per stuk!!

8. Portret van een vrouw

Een GEWELDIG boek!! Lees mijn recensie hier.

9. Mok Blond Amsterdam 

Deze is gewoon te leuk om niet uit te drinken! En natuurlijk perfect om als eerste uit te pakken en daarna direct te gebruiken.

10. Nagellak

Voor wanneer je nu echt geen boek-gerelateerde dingen meer mag vragen of wil geven. Ga dan voor dit setje. Dan zijn je nagels in ieder geval mooi om naar te kijken tijdens het lezen *wink*. En dit setje is ook nog eens samengesteld door super leuke Blogster Queen of Jetlags.

Wat willen jullie echt hebben van deze lijst? 

Veel plezier met de kerstinkopen.

Liefs, Marjolein

6 thoughts on “Christmas Wish List

  1. Die klok is wel gaaf zeg!! Ontwortelt ben ik ook op een andere blog tegengekomen, deze spreekt me erg aan. De boom wordt dit weekend opgetuigd, maar er zullen geen cadeau’s onderkomen, want daar doen we niet aan. Hoe leuk het ook is.

  2. Ik heb sinds kort ook een e-reader van Kobo mét licht… en dat is inderdaad ideaal. En ik vind het ook lijken alsof ik in de e-reader sneller lees dan een gewoon boek 😉

  3. Die klok is echt supergaaf! Ontworteld heb ik net als cadeautje voor mezelf gekocht :), maar ook die boekenleggers van Blossom Books en Portret van een vrouw staan op mijn verlanglijstje!

  4. Wisten jullie al dat je bij mijn nieuwste boek ‘Geknipt voor haar’ nu mijn eerste boek ‘Cupcakes en een koffer’ er gratis bij krijgt? Heerlijk om cadeau te geven, ook aan jezelf. Bij iedere boekhandel te bestellen. Op mijn website zelfs zonder verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *