Mijn favoriete bloggers/vloggers

Lieve lezers,

Heel vaak krijg ik weer de vraag welke bloggers ik op dit moment nu heel erg volg.
Ik moet eerlijk bekennen dat er maar weinig zijn die ik echt heel graag volg. Dit omdat ik bang ben mijn eigen inspiratie te verpesten maar ook omdat ik vaak niet lang genoeg geboeid ben.

Maar omdat er veel vraag naar is deel ik vandaag toch mijn favorieten met jullie.

Queen of Jetlags
schermafbeelding-2017-06-19-om-11-50-18

Noor is mijn ultieme favoriete blogger/vlogger. Naar haar Vlogs kijk ik standaard uit en heb ik dan ook een melding op mijn telefoon aanstaan.
Noor is namelijk in mijn ogen een eerlijke blogger die het niet mooier maakt dan dat het is. Ze deelt echt lief en leed met je in haar blog en is oprecht en eerlijk.

Dit alles maakt dat ze voor mij gewoon heerlijk is om over te lezen en naar te kijken.

 

A Cup of Life
schermafbeelding-2017-06-19-om-11-59-56
Shifra is een blogger/vlogger die ik plots tegen kwam. Soms vind ik haar bloed irritant maar meestal vind ik haar eigelijk helemaal geweldig. Ik heb een soort van liefde die voor haar enorm aan het groeien is. Shifra is vooral heel veel bezig met DYI ding. Iets waar ik dus waardeloos slecht in ben en is op dit moment heel haar huis aan het opknappen op een manier waar ik poepie jaloers op ben. Ook is ze zwanger maar neemt dit op haar blog zeer zeker niet de voorgrond. Het leukste bij Shifra vind ik het kijke van haar Instagram stories. Die zijn ook heerlijk spontaan vrolijk en eerlijk.

 

Behind the Books
schermafbeelding-2017-06-19-om-12-06-36

Lieve Chinouk is de enige vlogger in het boeken gebied die ik echt volg. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet elke vlog heb gezien maar wel een hele hoop. Chinouk is altijd lekker eerlijk spontaan een beetje gek en heerlijk m naar te kijken.  Ze wissel lekker veel en heeft toch zo haar terugkerende items. Heerlijk dus om naar te kijken als je even lekker wil ontspannen maar toch nieuws over boeken wil horen.

 

Zoals je ziet volg ik niet zo heel veel mensen en is er sinds de laatste keer een redelijke verschuiving geweest binnen de blogger/vloggers die ik volg.

Welke blogger/vlogger zou jij me echt aan willen raden?

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Mijn favoriete bloggers/vloggers

  1. Leuke tips. Ik vind de videos van Chinouk ook altijd erg leuk om te kijken. Daarnaast kijk ik ook graag naar Engelstalige booktubers, namelijk Hailey in Bookland en Basically Britt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *