Nieuw! Celebrate books Box

Lieve lezers,

Zoals jullie misschien al wel gezien hebben is er iets totaal nieuws in het leven geroepen. Een Young Adult-boekenbox.
In mijn tijd in het Promoteam heb ik veel samen gewerkt met Sandra. Sandra is inmiddels samen met Patty begonnen om een super gave Box samen te stellen voor alle YA liefhebbers in Nederland.

12801356_1560556917605359_1339183198179274468_n

Hieronder wat het precies in gaat houden:

Celebrate Books lanceert allereerste Nederlandstalige Young Adult-boekbox

Eind april verschijnt de eerste Nederlandstalige boekbox. Deze bestaat uit een recent verschenen Nederlandstalige Young Adult-titel plus drie tot vijf cadeautjes, bijvoorbeeld een boekenlegger, een sieraad, een ansichtkaart, een poster of een notitieblokje. De box wordt samengesteld door Celebrate Books.

Boekboxen zijn in Amerika en Canada een grote hype, net als in diverse Europese landen. Het afgelopen jaar groeide ook bij steeds meer Nederlandse en Vlaamse YA-lezers de behoefte aan een Nederlandstalige boekbox. Celebrate Books besloot op deze vraag in te springen.

Elke Celebrate Books Box heeft een thema. Het thema van de allereerste boekbox is fandom. YA- liefhebbers kunnen de box vanaf nu bestellen via www.celebratebooks.nl. Een box kost € 29,95 inclusief verzendkosten. De tweede boekbox staat gepland voor september en de derde zal in de feestmaand verkrijgbaar zijn.

 

Persoonlijk vind ik dit een super leuk initiatief, hiermee krijgen lezers namelijk boeken die ze misschien normaal niet op zouden pakken in de boekhandel maar op deze manier toch een kans gaan geven. Hierdoor is het ook gelijk leerzaam voor de lezer en heeft het een uitdagende factor.

Ik ben heel erg benieuwd naar de eerste box en hoop dan natuurlijk ook voor jullie een leuke unboxing te mogen doen. En misschien vlog ik die wel!

 

Ga voor meer informatie naar www.celebratebooks.nl

Wat vinden jullie van deze box?

Liefs, Marjolein

 

3 thoughts on “Nieuw! Celebrate books Box

  1. Ik vind het een enorm tof idee en leuk dat het nu ook in Nederland beschikbaar is! Zelf ben ik alleen nog aan het twijfelen omdat ik bang ben dat ik het boek uit de box helemaal niks vind. Misschien moet ik daar gewoon overheen stappen en hem bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *