Wat kijk ik op Netflix

Lieve lezers,

Steeds vaker krijg ik privé berichtjes met wat ik aan raad om te kijken op Netflix. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo super veel op Netflix kijk. Maar toen ik een ruime week geleden een nieuwe iPad kocht veranderde dat ineens drastisch. Daarom wil ik jullie vandaag toch graag vertellen wat ik zoal op Netflix kijk.

img_5546

Shadowhunters
Dit was de eerste Netflix serie die ik echt ging volgen. Ik moet zeggen dat ik van seizoen twee nog wat afleveringen in te halen heb. Maar naast bloggen werken lezen studeren is er niet zo heel veel tijd meer om super veel Netflix te kijken.
Maar deze serie vind ik toch echt oprecht heel erg goed en natuurlijk is het originele verhaal afkomstig van boeken. Dubbel genieten dus.

https://www.youtube.com/watch?v=gXmD2R0APUk

 

Good Witch
Deze serie ben ik mee begonnen op de dag dat ik mijn iPad kocht. Netflix stelde deze serie voor en sinds die ben ik er aan verslaafd. Elke avond voor het slapen kijk ik dan ook snel een aflevering (of twee) van deze serie.
Kennen jullie deze serie?

 

The 100
Aan deze serie ben ik begonnen en heb ik ooit de eerste twee afleveringen gezien. Maar nu ik toch een nieuwe Netflix verslaving heb ga ik deze serie heel snel weer oppakken.

 

Once upon a time
De serie die inmiddels iedereen al wel een klein beetje heeft gezien. Helaas ben ik een tijdje geleden afgehaakt met deze serie en loop ik daarom een behoorlijk stukje achter. Maar de draad gaat zeer binnenkort weer opgepakt worden.

 

Verder kijk ik natuurlijk een belachelijke hoeveelheid aan Disney dat er online staat en boekverfilmingen. Oh en stiekem ook nog af en toe een aflevering van Gossip Girl (gewoon omdat het kan ondanks dat ik alle dvd boxen heb)

Gelukkig blijft Netflix een hoop aanvullen dus ik hoop snel meer en meer te kunnen gaan kijken.

Heb jij nog tips voor me om te kijken laat het dan hier onder in de reacties weten. 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *