Stacking The Shelves week 12 – 2017

Lieve lezers,

De nieuwe week is weer aangebroken. Na een heerlijk zonnig weekend moeten we allemaal weer beginnen aan een nieuwe week. Maar dit doen we natuurlijk niet zonder even nieuwe boek-inspiratie op te doen.

Kijk daarom snel mee naar waar ik deze week mijn planken mee heb mogen aanvullen.

img_5661

Eerste Leven
Iedereen moet kiezen waar hij na zijn dood heen wil. Wordt het Troika of Myriad? De twee rivaliserende rijken bestrijden elkaar op leven en dood, en beide hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige Tenley Lockwood…
Hoewel Tenleys ouders haar al – voor veel geld – aan Myriad hebben beloofd, weigert ze haar handtekening te zetten. Troika en Myriad zetten echter hun beste krachten in om haar over te halen: twee zéér aantrekkelijke jongens die haar op alle mogelijke – en onmogelijke – manieren proberen te overtuigen.
Maar dan mengt zich nóg iemand in de strijd, iemand met heel wat minder goede bedoelingen...

Naar dit boek keek ik heel erg uit en ik was dan ook enorm blij toen ik hem eindelijk binnen had. Ik kan niet wachten om dit boek te gaan lezen.

 

De Pier
Bijna twee decennia geleden verdween de 21-jarige Sophie Collier. Ze werd voor het laatst gezien op de oude victoriaanse pier in het kustplaatsje Oldcliffe.
Frankie Howe wordt al twintig jaar geteisterd door nachtmerries over de verdwijning van haar beste vriendin. Ze is naar Londen verhuisd om de vreselijke herinneringen zo ver mogelijk achter zich te laten. Maar wanneer ze een telefoontje krijgt van Sophies broer, die haar vertelt dat er een lichaam is gevonden, weet ze dat ze niet langer kan weglopen voor het verleden.
Angstig voor de emoties die loskomen als de oude wonden weer worden opengereten, keert Frankie toch terug naar het dorp waar ze opgroeide. Wat niemand daar weet, is dat Frankie een geheim met zich meedraagt. Maar wat Frankie niet weet, is dat ze niet de enige is die iets verborgen houdt.

Dit boek heb ik niet aangevraagd maar kwam onverwachts binnen. Toch heeft het mijn interesse wel weten te wekken. De recensie volgt.

Zoekboek Rik en zijn mama
Heb jij ook zo’n lieve mama? Zo’n mama die leuke spelletjes met je speelt, een pleister op je zere knie plakt en je een kusje op je neus geeft. Of fijn verhaaltjes leest voor het slapengaan.
Ga je mee op stap met Rik en zijn mama in dit warme zoekboek? Natuurlijk is ook Sam de poes van de partij! Waar heeft ze zich verstopt? En kun je ook de handtas van mama vinden? Ga dan verder op zoek naar mama’s autosleutels, hartjes en sterretjes die in de tekening verstopt zitten, de groene laarzen van mama en nog veel meer. Veel zoekplezier!

Dit mega grote zoekboek is echt prachtig en super leuk. Zeer binnenkort volgt de recensie.

 

Dat was het weer voor deze week.
Welk boek wil jij heel graag hebben? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *