Adressen & verjaardagen

Lieve lezers,

De tijd om kerstkaarten te schrijven is weer aangebroken. Dit is precies zo een moment waarop ik altijd loop te rommelen zoeken naar adressen. Mijn mailbox word open geslagen want daar zou dit adres in moeten staan. Vrienden en familie krijgen een berichtje want wat was het adres van die kennis ookalweer.

Maar nu kreeg ik de perfecte oplossing net iets voor de kerst opgestuurd van BBNC. Een adressen en verjaardagen boek. Nu kon ik alvast aan de slag met alle adressen verzamelen en waren die kerstkaarten zo geschreven.

img_1081

Titel:  Adressen & verjaardagen
Auteur:
F&B
Verschenen:  
november 2017
Uitgever: 
BBNC Uitgevers

Dit prachtige adressen- en verjaardagenboek van Flowers & Birds is een plaatje. En dat niet alleen: dit boek is superhandig in gebruik. Er is een apart gedeelte voor alle verjaardagen, met genoeg schrijfruimte per datum zodat er niemand naast de regel valt, en een gedeelte voor notities.

Koop bij bol.com

 

Dit adressenboek is een prachtige handige hardcover. Hij is lekker breed waardoor het sjiek en fris aanvoelt. Je hoeft dus niet te lopen kriebelen om dat adres maar op de bladzijden te laten vallen. Je kan gewoon lekker groot schrijven en de ruimte nemen.

Het boek is opgedeeld met verschillende vrolijke tap bladen. Met een standaard indeling is 8 pagina’s per twee letters en dat is voor mij een perfecte standaard marge.

img_1062

Zoals je ziet op de foto hierboven is er plek zat en is het lekker fleurig en daardoor geen saai adressenboek zoals we gewend zijn van onze ouders en opa’s en oma’s.

Het papier is heerlijk stevig dus je hoeft je ook niet druk te maken over met welke pen je er in schrijft want het drukt niet zomaar door. En omdat het zo stevig is kan je er goed in bladeren zonder dat de bladzijden snel versleten gaan zijn of de hapjes gaan afbreken.

img_1064

Daarnaast is er nog ruimte voor notities en verjaardagen want ook deze mag je natuurlijk niet missen in een adressenboek. Ik vind niets vervelender dan er bij moeten kriebelen of toch dingen te missen.

Met dit boek heb ik dus alles in een keer bij de hand.

img_1063

Ik ben helemaal dol op dit boek en vond het invullen met alle kleurige foto’s helemaal geweldig.
Ik ben nu ook al super blij dat ik voor elke volgende verjaardag en kerst alle adressen al bij de hand heb zodat een handgeschreven kaartje sturen een stuk makkelijker en leuker wordt.

 

Heb jij ook een adressenboek en gebruik jij hem ook regelmatig? Of ben je net zoals ik enorm toe aan een adressenboek om orde in de chaos te scheppen? 

 

Ik kan in ieder geval niet meer zonder dit adressenboek en ga hier nog jaren en jaren plezier van hebben.

SterSterSterSterSter

Liefs, Marjolein

 

7 thoughts on “Adressen & verjaardagen

  1. Ik heb deze inderdaad ook en vind hem echt ideaal. Je hebt meer dan genoeg ruimte voor je adressen. En wat ik wel apart vond is dat je zelfs je wachtwoorden van websites erin kwijt kon. Al zou ik het boekje dan toch niet zo snel meer rond laten slingeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *