Stacking The Shelves – Januari 2018

Lieve lezers,

Allereerst nogmaals een Gelukkig Nieuwjaar, ik hoop dat 2018 je veel magie, geweldige momenten en heel veel boeken mag gaan brengen. En daarbij natuurlijk ook enorm veel leestijd.

Om het jaar goed van start te gaan is het tijd voor de Boeken Must Haves. Zo weet je wat je deze maand echt niet mag missen.

img_1329

Elke dag een vraag – Agenda 2018
De Elke dag een vraag agenda 2018 bevat 365 persoonlijke vragen over alle aspecten van je leven. Naast de gebruikelijke ruimte om je afspraken op te schrijven, heb je elke dag ruimte om een vraag te beantwoorden. Als je dit elk jaar doet, heb je na verloop van tijd een ontzettend leuk naslagwerk en kun je zien wat je allemaal dacht, deed, vond en voor plannen had en hoe je in de loop van de jaren bent veranderd (of niet!).

Een Agenda met een extra persoonlijk tintje. Zo kun je ook nog eens terug kijken en sta je elke dag een beetje stil bij bepaalde dingen.

 

Notitieboek
Een notitieboek op A5-formaat met 200 gelinieerde pagina’s. Het notitieboek heeft een stevige witte kaft met een zilverkleurige tekstprint. De pagina’s hebben een zilveren randje en aan het begin en einde een kleine tekstprint waardoor je aantekeningen liefdesbrieven lijken.

Ik heb sinds kort de Hema herontdekt en ze hebben daar zo enorm veel leuke items. Dit notitieboekje is natuurlijk perfect voor elke schrijf en lees liefhebber.

 

Winterbloesem 
Een paar weken voor Kerstmis spoelt op het strand bij een kuuroord een schipbreukelinge aan. De jonge vrouw weet niet meer hoe ze heet, waar ze vandaan komt of wat er is gebeurd met het schip waar ze op zat. Haar enige bezit is de tak van een fruitboom die in haar kleren verstrikt is geraakt.
Johanna, dochter van de rijke familie die het kuuroord runt, is gefascineerd door de drenkelinge en de twee jonge vrouwen bouwen in korte tijd een hechte vriendschap op. Johanna is eenzaam en ongelukkig: haar familie probeert haar uit te -huwelijken aan een man van wie ze niet houdt. Naarmate kerst nadert en iedereen zich op de voorbereidingen van het jaarlijkse Winterbal stort, zoeken de twee vrouwen hun toevlucht tot een oud gebruik: ze zetten de tak van de fruitboom in een karaf water en wensen met heel hun hart dat hun grootste verlangen uit zal komen. Als de tak bloeit op kerstavond, zal het geluk hen eindelijk toelachen. Maar zal de winterbloesem echt komen?

Een winterboek dat zich afspeelt rond kerst. Wat willen we nog meer…

 

Thee to go fles
Een dubbelwandige kunststof fles met een filter waar je losse thee in kunt stoppen. De fles heeft een draaidop met een drinkgat. Handig voor onderweg!

Deze fles van de Hema is echt ideaal voor iedereen die dol is op losse thee kruiden. Mijn persoonlijke favoriet is champagne/cassis en in deze beker kan ik mijn thee en mijn boek lekker mee nemen.

 

Notitieboek – Mijn favoriete boeken
Breng in dit notitieboek verslag uit van alle boeken die je gelezen hebt en maak zo een persoonlijk leesdagboek dat je op elk moment kunt raadplegen. Een onmisbare aanwinst voor je bibliotheek.

Met dit boek kan je voor het nieuwe jaar perfect gaan bijhouden wat je gelezen hebt. Zo word het jaaroverzicht van 2018 een stuk makkelijker.

 

 

Fantastic Beasts and where to find them
An essential companion to the Harry Potter novels, now fully illustrated!
Fantastic Beasts and Where to Find Them, Newt Scamander’s classic compendium of magical creatures, has delighted generations of wizarding readers. With this beautiful, large-scale new edition illustrated in full color, Muggles too will have the chance to discover where the Runespoor lives, what the Puffskein eats, and why shiny objects should always be kept away from the Niffler.
Proceeds from the sale of this book will go to Comic Relief and J.K. Rowling’s international charity, Lumos, which will do magic beyond the powers of any wizard. If you feel that this is insufficient reason to part with your money, one can only hope that passing wizards feel more charitable if they see you being attacked by a Manticore.

Let op, dit boek is niet het verhaal van Fantastic beasts maar het is het boek zoals Harry Potter hem las. Nu wel extra goedkoop.

 

Letterbord
Party rechthoekig deco letterbord met witte letters, cijfers en tekens. Het zwarte bord heeft een MDF frame en voorkant van vilt. Aan de achterkant zit een ophanghaakje, maar het bord kan uiteraard ook staand gebruikt worden. Inclusief 356 witte letters, cijfers en tekens van 2,5 cm. Formaat: 30 x 45 cm. Materiaal: MDF/vilt.

Hoe gaaf is dit? Altijd je favoriete boek quote op de muur om te bewonderen en te wisselen. Dit bord is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

 

Heb jij haar gezien?
Cara Burrows verlaat uitgeblust haar man en kinderen, en vlucht naar een wellnessresort. Als ze daar uitgeput haar hotelkamer betreedt blijkt die al bezet. Het foutje van de receptionist doet Cara twijfelen; het meisje dat ze springlevend in de kamer heeft gezien is iemand die ze niet gezien kán hebben: de vermoorde Melody Chapa, wier ouders een levenslange gevangenis uitzitten voor de moord op haar. Cara raakt verwikkeld in een web van leugens en intrige, een gevaarlijk web.

Dit boek beloofd geweldig te worden en is dan ook direct een goede aftrap voor 2018

 

 

Dat was hem weer voor de aftrap van deze maand.

Welk item wil jij echt niet missen? 

Liefs, Marjolein

 

 

 

*Alle bol.com links zijn partnerlinks mocht je hier op klikken en een aankoop doen krijg ik een x% van het aankoop bedrag. Hiermee sponsor je weg geef acties hier op de site. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *