Recensie: Elke dag een vraag – Agenda 2016

Lieve lezers,

Nog heel even en dan staat 2016 al weer voor de deur. Ik heb mijn eerste afspraken voor 2016 al staan en natuurlijk moet je deze ergens in opschrijven. De meeste agenda’s zijn een beetje saai van binnen en schrijf je echt alleen je afspraken in. Maar daar hebben we nu een hele leuke variant op voor de fans van Elke dag een woord/vraag.

Titel: Elke dag een vraag – Agenda
Verschenen: Oktober 2015
Uitgever: Uitgeverij BBNC Cadeau

Schermafbeelding 2015-10-21 om 15.22.58 Koop bij bol.com

In de Elke dag een vraag agenda beantwoord je elke dag van het jaar een persoonlijke vraag. Als je dit doet, heb je na een jaar een ontzettend leuk naslagwerk en kun je zien wat je allemaal dacht, deed, vond en voor plannen had.

Deze agenda is perfect voor iedereen die niet alleen maar een saaie agenda wil vol met afspraken. Elke dag in deze agenda is gekoppeld aan een simpele vraag die je moet beantwoorden. De vragen lopen uiteen van: Heb je vandaag de krant gelezen tot wanneer heb je je laatste wandeling gemaakt. Vragen die heel simpel kunnen zijn of je toch aan het denken zetten.

EDEV Agenda

De agenda is ingedeeld met drie dagen per pagina. Links op de pagina kan je je afspraken noteren en rechts op de pagina elke dag een nieuwe vraag beantwoorden. De agenda zelf is gemaakt van een cover die steviger is als een paperback maar toch soepel en daardoor makkelijk te gebruiken als agenda. Ook is hij stevig waardoor je hem altijd overal met je mee kunt dragen. De layout is prachtig en het kleurgebruik heel erg mooi. Voorin kun je je persoonlijke gegevens achter laten. Er staat een jaarplanner in en achterin is er ruimte voor notities.

Door middel van het beantwoorden van deze vragen krijg je een heel leuk overzicht van je leven en je dagelijkse bezigheden. Nu wordt het dus leuk om terug te kijken in je agenda! De vragen variëren van lekker luchtig naar iets waar je echt even over na kan denken. Dit maakt elke dag anders en het daardoor lekker leuk en afwisselend.

EDEV

Elke dag een vraag – Agenda 2016 is heel leuk om eens een andere agenda te nemen dan normaal. Ideaal als cadeau voor een ander of als cadeau aan jezelf.

SterSterSterSterSter leeg

Hebben jullie al een agenda voor 2016?

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “Recensie: Elke dag een vraag – Agenda 2016

  1. Coole agenda!! Ik hou van dit soort dingen, het is vergelijkbaar met boekjes als One Line a Day, dat ik heb!! Daarin schrijf je iedere dag iets op, vijf jaar lang (wel volhouden, dus) en staat er na vijf jaar op 1 januari wat je ieder jaar bezig hield op die dag. Heb ik ook over geblogd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *