Recensie: Jouw persoonlijke horoscoop voor 2017

Lieve lezers,

Vandaag weer eens een astrologie boek. We zijn al weer over de helft van 2016 en vele van ons zijn al erg benieuwd naar wat 2017 gaat brengen.
Persoonlijk vind ik horoscopen altijd erg leuk om te lezen. Maar ik moet wel zeggen dat ik er niet heel erg in geloof. Toch was ik erg blij toen dit boek weer op de mat viel.

Titel: Jou persoonlijke horoscoop voor 2017
Auteur: Joseph Polansky
Verschenen:  augustus 2016 
Pagina’s: 359
Uitgever: BBNC UitgeversKoop bij bol.com

Wil jij het jaar dat voor je ligt optimaal benutten? Dan is Jouw persoonlijke horoscoop voor 2017 het ideale boek voor je. Dit boek geeft uitgebreide informatie over elk teken van de dierenriem: * Welke planeten heersen over jouw financie¨le situatie, liefdesleven en carriere? * Welke tekens helpen of hinderen je? * Wat heeft 2017 voor jou in petto wat betreft je gezondheid, liefdesleven, carriere, geldzaken en persoonlijke groei? * Wat staat jou elke maand te wachten en wat zijn jouw beste en meest riskante dagen? Zelfkennis en kennis van het universum zijn de sleutels tot succes. Jouw persoonlijke horoscoop voor 2017 verschaft je die kennis, zodat je met een gerust hart het nieuwe jaar in kunt gaan.

Laten we beginnen met dat ik erg genoten heb van het deel van 2016. Een groot deel is op wonderbaarlijke wijze toch echt zo uitgekomen. Ook bij de mensen in mijn omgeving. Nu is 2016 natuurlijk nog niet klaar dus wie weet of het boek er nog meer goed gaat hebben of er juist naast  gaat zitten.
Maar dat neemt nog altijd niet weg dat ik geen grote geloven er in ben. Veel dingen zijn geschreven zodat ze altijd passen en ze passen natuurlijk bij het karakter van je sterrenbeeld.
Maar ook deze keer zit dit boek er weer prachtig uit. De cover is mooi en het boek is lekker dik. de papierkwaliteit stevig zodat je er het hele jaar doorheen kan bladeren.

Het boek is opgedeeld in twee delen, een jaarhoroscoop en een maand horoscoop. Je kan kiezen om te lezen over je eigen sterrenbeeld en karakter en je jaarvoorspelling of je kijkt bij elke maand wat er voor je voorspeld word voor die maand. (Of gewoon allebei)
Elk sterrenbeeld begint met een lijstje over welke planeten er goed bij je horen en welke kleuren enz. Daarna word je karakterschets aan de hand van verschillende kopjes omschreven: Allereerst een algemeen stukje, gevolgd door Geldzaken – Cariere en publiek aanzien – Liefde en relaties – Gezin en huislijk leven. Daarna komt je horoscoop voor het jaar 2016 ook opgedeeld in Voornaamste ontwikkelingen – Gezondheid – Huis en gezinsleven – Financiën en carrière – Liefde en je social leven – Persoonlijke groei en ontwikkeling – Beroemde (sterrenbeeld)

Natuurlijk ben ik als eerste gaan kijken bij mijn eigen horoscoop: Leeuw. Ik begon bij het lezen over mijn karakter. Na al een paar regels zat ik te lachen. Oei wat was dit allemaal herkenbaar, zowel leuk als pijnlijk. Al knikkend en lachend zat ik verder te lezen. Jep alles was heel erg herkenbaar, of ik het nu toe wilde geven of niet. Daarna mijn jaar horoscoop, vorig jaar beloofde deze veel goeds. Echter ziet hij er dit jaar wat minder goed uit.
Na het uitpluizen van mijn eigen sterrenbeeld ging ik al snel door naar die van geliefden, jep ook dit klopte bij veel van mijn geliefden qua gedrag. Alleen hun prognose voor 2017 was voor hun dit jaar een stuk beter dan vorig jaar. Dat beloofd voor mijn geliefde dus heel veel goeds.

Het boek leest net zoals het 2016 deel weer heerlijk gemakkelijk weg. Het is erg leuk om te lezen maar vooral ook interessant. Want het geeft je nog altijd een goede inkijk op mensen hun persoonlijkheden.
Of het deze keer in 2017 weer net zo veel gaat kloppen als tot nu toe 2016 zullen we moeten afwachten. Maar bij het verschijnen van het boek over 2018 geef ik jullie weer een update.

SterSterSterSterSter leeg

Lezen jullie wel eens horoscopen? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *