Stacking The Shelves week 15 – 2017

Lieve lezers,

Zitten jullie ook nog vol van al het eten tijdens Pasen. Dan is het tijd om op de bank te ploffen met een aantal nieuwe boeken.

Deze week wil ik je dan ook graag weer laten zien waar ik mijn collectie mee heb uit mogen breiden hoop dat jij hier een hoop inspiratie uit haalt.

img_6012

Disney Beauty and the Beast Book of the Film
Belle dreams of adventures like the ones she reads about in her books – until she becomes the prisoner of a fearsome Beast in a mysterious, enchanted castle. But life in the castle isn’t as terrible as Belle imagines, and soon she realizes there is more to the Beast than first meets the eye. Experience this tale as old as time about adventure and love, about looking past first appearances, about the inner Beauty and Beast in all of us. Disney Beauty and the Beast Book of the Film is based on the live-action film starring Emma Watson.

Dit boek had ik in Amerika al zien liggen maar toen wist ik de prijs niet. Toen ik hem online voor dit prijsje zag moest ik hem gewoon direct bestellen.

 

Het Geheugenboek
Het geheugenboek van Lara Avery is perfect voor fans van John Green, Jennifer Niven en Gayle Forman. De 17-jarige Sammie weet precies wat ze wil: met de hoogste cijfers haar eindexamen halen en het kleine plaatsje waar ze woont voorgoed de rug toekeren. Dan hoort ze dat ze een zeldzame ziekte heeft die haar herinneringen van haar zal stelen. En zo wordt het geheugenboek geboren. Sammie schrijft aan haar toekomstige zelf: over waar ze haar studieboeken opbergt, op wie ze verliefd is en wie haar hart heeft gebroken, en over haar oude jeugdvriend die er alles aan doet haar aan het lachen te maken, en haar tot het einde toe te steunen… Het geheugenboek van Lara Avery zal gegarandeerd je hart breken. Houd je zakdoekjes maar klaar!

Dit boek wilde ik echt heel graag lezen. Ook komt er begin mij iets super leuks met dit boek. (Je mag alvast in de reacties raden) en zat er een super leuk notebook bij dit boek.  Ik was stiekem tussendoor al begonnen in dit boek maar heb mezelf kunnen dwingen het even te laten liggen.

 

Pieter Konijn kom eens kijken
Pieter Konijn is zo van de radijsjes aan het smullen dat hij niet goed oplet’ Had hij die dikke rode staart nou maar uit die struik zien steken voordat hij de moestuin in kroop. Gelukkig kan Pieter heel hard rennen!
Kijk onder de flapjes en gluur door de gaten, en volg Pieter op zijn grote avontuur.

Dit boekje is zo enorm super mooi en schattig. Ik kan echt niet wachten tot ik het donderdag met de kindjes kan gaan lezen.

 

Oprah’s favoriete gerechten
Oprah Winfrey geeft haar succesrecepten voor een gezond leven in haar eerste kookboek!
Na een jarenlange strijd tegen haar overgewicht heeft Oprah eindelijk de manier gevonden waardoor zij een goede relatie met eten heeft weten op te bouwen.
Oprah deelt haar recepten, die gebaseerd zijn op het succesvolle Smart Points-systeem van Weight Watchers. Bij ieder recept staat het aantal punten dat het recept ‘kost’ binnen het systeem. Op deze wijze kun je zelf een gebalanceerde en overwogen keuze maken in je eetpatroon.
Oprah’s favoriete gerechten is gelardeerd met persoonlijke verhalen en anekdotes, waarbij OPrah eerlijk vertelt over alle strijd die zij in haar leven heeft gevoerd met en tegen eten. Ze deelt de hoogte- en dieptepunten in woord en beeld.
Met afwisselende recepten voor ontbijt, lunch en diner is Oprah’s favoriete gerechten een boek dat voor iedere bewuste eter onmisbaar is. De heerlijke soepen, perfecte salades en slanke hoofdgerechten zorgen voor een uitgebalanceerd, maar smaakvol eetpatroon.

Dit boek ziet er gewoon normaal maar ook erg lekker uit. ik kan niet wachten om het uit te proberen.

 

Welk boek van deze week zou jij heel graag lezen?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *