Stacking The Shelves Week 25 – 2016

Lieve lezers,

Nieuwe week nieuwe Stacking The Shelves. Helaas zal je met deze Stacking The Shelves iets langer moeten doen dan normaal. Ik ga er namelijk eventjes op vakantie. Hierdoor kan ik natuurlijk niet een Stacking The Shelves schrijven omdat ik niet kan fotograferen wat er binnen komt. Maar zodra ik terug ben is het eerste wat ik zal doen een Stacking The Shelves schrijven van week 26.
Voor nu mogen jullie genieten van deze pareltjes die in week 25 binnen kwamen.

IMG_8102

Verkeerd Verbonden (Nieuwe Rainbow Rowell) – E-reader
Georgie McCool weet dat het niet goed gaat met haar huwelijk. Vlak voordat ze moet vertrekken naar het vliegveld om Kerstmis te vieren haar schoonfamilie, vertelt Georgie dat ze niet meer mee kan. Er is een grote kans opgedoken op haar werk, als ze die wil grijpen kan ze nu echt niet weg uit Los Angeles. Als haar man Neal en de kinderen vertrokken zijn naar de luchthaven, vraagt Georgie zich af of het nu over is. Of ze nu echt alles verpest heeft.
Die nacht ontdekt ze een manier waarop ze kan communiceren met Neal in het verleden. Het voelt alsof ze een kans heeft om haar huwelijk te redden nog voordat het begonnen is. 
Moet ze haar huwelijk redden? Of zouden Georgie en Neal beter af zijn als ze nooit waren getrouwd?

Zomer Meisjes
De jonge Amsterdamse rechercheur Lot van Dijk moet tot haar grote teleurstelling aan de slag bij het korps Twente – ver weg van waar het volgens haar allemaal gebeurt. Ze wordt gek van verveling, totdat tijdens een slepende nachtdienst ineens het lijk van een tienermeisje wordt gevonden in een afgelegen hutje in het bos. Voor Lot is het al snel duidelijk dat het meisje onderdeel is van de fantasie van een gevaarlijke seriemoordenaar. Ze weet zeker dat er meer slachtoffers zullen volgen en staat te trappelen om aan haar eerste echte zaak als profiler te beginnen. Door de mannelijke collega’s binnen het korps, die haar specialisme met grote scepsis bekijken, wordt ze echter behoorlijk tegengewerkt. Dan wordt er een tweede slachtoffer gevonden. En moeten haar collega’s wel naar haar luisteren. Zomermeisjes is een zenuwslopende psychologische thriller over het werk van een jonge profiler die de psyche van een seriemoordenaar tot de kern probeert te ontrafelen. Hoe dieper ze graaft, hoe dichterbij ze komt. En hoe groter het gevaar wordt.

Hoogstwaarschijnlijk gaat dit boek mee in de koffer op vakantie. Het lijkt me namelijk weer een ijzersterke thriller van Nederlandse bodem.

Youtube filmpjes maken voor kids en dummies
Wil jij de volgende YouTube-ster zijn? Zit je weleens filmpjes op YouTube te kijken en denk je dan: dat kan ik ook wel? Of: dat lijkt me echt leuk om te doen? Dan heb je het juiste boek in handen! Of je nu beroemd wil worden op YouTube of gewoon filmpjes voor je vrienden wil maken, jouw digitale avontuur begint hier. Van het idee en de productie tot het delen op YouTube: dit boek helpt je je dromen waar te maken! Nick Willoughby begeleidt verschillende programma’s die kinderen aspecten van films maken bijbrengen. Daarnaast schrijft hij boeken over het maken van films.

Omdat ik heel erg zat te twijfelen over het Vloggen heb ik een aantal maanden geleden dit boek al gereserveerd. Precies na het artikel over het twijfelen kwam bij binnen. Ik heb er stiekem al heel veel uit geleerd. Maar daarover in de recensie meer.

Wenen Ontdekken en Beleven
Waar ik ook naartoe ga (buiten de standaard plaatsen en gebieden) koop ik een Globus Reisgids. Deze keer van Wenen omdat ik hier aan het einde van de week naar toe ga. In deze boekjes die ik voor 4 euro bij de Boekenvoordeel koop staan altijd de beste tips. Ik ben heel benieuwd wat ik van deze stad ga vonden.

 

Ik heb dus weer genoeg te lezen voor in de vakantie.

Welk boek willen jullie graag lezen? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *