Stacking The Shelves week 28 – 2017

Lieve lezers,

De nieuwe week is weer aangebroken en we kunnen nu de herfst officieel is begonnen weer gaan genieten van heerlijke boeken.

Ook deze week heb ik weer een aantal mooie boeken binnen gekregen waar ik jullie vandaag graag meer over vertel.

img_8234

Ikigai Werkboek
Iedereen heeft een ikigai: een reden van bestaan. Wanneer je in je leven kunt ontdekken wat jij de moeite waard vindt en wat betekenisvol is voor jou, zal je niet alleen meer voldoening vinden, maar ook langer leven. Het vinden van je ikigai zorgt voor meer inspiratie, levendigheid en energie: alles wat je nodig hebt om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Met deze praktische oefeningen wordt dat heel gemakkelijk!

Ik denk dat ik heel veel van dit boek kan leren en kijk er naar uit om op dit avontuur te gaan.

 

De Sekte
Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een New Age-beweging gesetteld. Hun charismatische leider, Franz Oswald, ontwikkelde de doctrine ViaTerra, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op beroemdheden en vooraanstaande politici. Sofia Bauman, net afgestudeerd aan de universiteit, raakt gefascineerd door de leer van ViaTerra. Ze is gecharmeerd van Oswald en accepteert de baan die hij haar aanbiedt.
Wanneer de idyllische zomer ten einde loopt en een ondoordringbare mist het eiland opslokt, vraagt Sofia zich af of ViaTerra wel zo’n nobele beweging is als ze aanvankelijk dacht. Er lijkt echter geen weg terug naar haar oude leven. Want niemand kon ViaTerra ooit verlaten.

Naar dit boek keek ik al een behoorlijk lange tijd uit. En heb er nu ook stiekem al een aardig stukje uit gelezen. De recensie volgt.

 

De kleine dierendokter
De dieren in dit boek voelen zich niet lekker. Uil heeft jeuk op zijn bolletje, maar kan er niet bij met zijn snavel. En ook met zijn vleugels lukt het niet. Otter is snipverkouden. Het snot drupt uit zijn neus en hij heeft geen doekje om het op te vegen. Krab jij uil op zijn bolletje en veeg je otters neus weer schoon? Een heerlijk interactief boek waarmee je kind op een speelse manier leert zorgen voor een ander. Van een aai over een zere buik tot een kusje voor het slapengaan. Met illustraties van Eric Bouwens.

Dit boekje is zo super schattig. Ik kan niet wachten tot ik het kan gaan voorlezen.

 

Dat was hem weer voor deze week.

Welk boek heb jij afgelopen week aangeschaft?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *