Stacking The Shelves week 51 -2016

Lieve lezers,

Daar is hij dan de laatste Stacking The Shelves dit je dit jaar zult lezen. Maar omdat ik altijd laat zien wat er afgelopen week is binnengekomen mogen we volgende week pas van de aller laatste gaan genieten. Maar ook in deze  een na laatste week van het jaar is er weer enorm veel prachtigs binnen gekomen. Kijk daarom mee naar een van de laatste Stacking The Shelves van dit jaar.

img_2037

Woezel en pip – Sneeuwpret
Het is winter in de Tovertuin.

Het is koud en glad buiten, maar er is nog geen sneeuw. 
Gelukkig weet de Wijze Varen raad en al snel is de hele Tovertuin wit. 
Nu kan de sneeuwpret echt beginnen!

Een boekje dat ik zelf gekocht heb ik voor te lezen aan de aller aller kleinste

Reisdagboek
Deze heb ik van de kerstman gekregen. (roze link is vergelijkbaar boek van dezelfde uitgever). Ik ben hier echt enorm blij mee want deze vakantie wil ik graag weer alles gaan opschrijven en met dit boek komt dat helemaal in orde.

De Droogte
Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord – nadat hij zijn vrouw en zesjarige zoontje van het leven beroofde – laat iedereen verbijsterd achter.

Aaron Falk keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om de begrafenis van zijn vroegere beste vriend bij te wonen. Hij raakt daar tegen wil en dank betrokken bij het onderzoek naar de dramatische zaak. Als de vragen zich beginnen op te stapelen en het wantrouwen groeit, wordt Falk gedwongen de gemeenschap onder ogen te komen die hem twintig jaar geleden heeft verstoten.

Ik ben enorm vereerd dat ik dit prachtige boek nu al mag gaan lezen. Hij zit al klaar in de tas voor op vakantie. De recensie verschijnt eind februari op de website

Beauty and The Beast
Beauty and the Beast and Other Classic Fairy Tales features 101 stories in which beauties and beasts
capture the charm and magic of the classic fairy tale. Chosen from The Blue Fairy Book… and other fairy tale collections by Andrew Lang, the selections include, in addition to the beloved title tale, a cornucopia stories both well-known and

Dit boek is zo waanzinnig mooi en prachtig. Binnenkort geef ik jullie een ‘rondleiding’ door dit boek. (Dank je wel kerstman)

Secret Scouts en de verloren Leonardo
Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag. Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden. Ze stelen een oud manuscript in Parijs, spelen mee in een eeuwenoud sportspel en moeten ongezien met een lijk door Florence zien te komen. Er is geen tijd te verliezen. Met gevaar voor eigen leven zetten ze de zoektocht voort. Zullen ze achter de waarheid komen rond het grootste geheim ooit: ‘De Verloren Leonardo?’

Een boek dat ik met heel veel liefde aangeboden kreeg samen met het vervolg.

Sectet Stouts en de vermiste president
Drie maanden nadat de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack hun avontuur met Leonardo da Vinci ternauwernood hebben overleefd, staan ze voor een belangrijke keuze; om een geheimzinnige boodschap uit het verleden te ontrafelen moeten ze de wet overtreden of terug naar het verleden.
Tom wordt gegrepen door De Gooische Moordenaar en de vrienden belanden in levensbedreigende situaties. Dan blijkt opeens dat de Amerikaanse President wordt vermist. Ze zetten alles op alles om hem te vinden en te voorkomen dat de geschiedenis voor altijd verandert. Achterna gezeten door de politie en zij aan zij met Martin Luther King dringt langzaam tot hen door dat vrijheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Lukt het ze om de President ooit nog terug te vinden?

Het vervolg op het boek hier boven. Ik kan dus weer gaan beginnen aan een nieuwe serie.

 

 

 

 

Dat was hem dan weer.
Welk van deze boeken wil jij graag lezen?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *