Stacking The Shelves week 9 – 2016

Lieve lezers,

Weer een nieuwe week dus weer een nieuwe Stacking The Shelves. Deze week kwamen er niet heel veel nieuwe boeken binnen maar gelukkig kwamen er wel twee echter pareltjes binnen.
Vandaag vertel ik jullie meer over deze boeken en mijn verwachting over deze boeken.

stacking week 9

De zwaartekracht van liefde
‘De zwaartekracht van de liefde’ vertelt het verhaal van Jimmy Darling en zijn jarenlange strijd tegen zijn geestesziekte, resulterend in zijn opname in een psychiatrische inrichting. Schrijvend uit het oogpunt van dochter Jackie heeft Sara Stridsberg een magistrale roman afgeleverd die op indringende wijze laat zien wat de impact van de ziekte is op het gezin, en die de vraag stelt of liefde uiteindelijk niet de ultieme waanzin is.

Normaal lees ik eigenlijk nooit literatuur. Geen idee waarom eigenlijk om eerlijk te zijn. Maar dit boek viel van de week op de mat en ik sta echt te popelen om het te lezen. Om de een of andere reden intrigeert dit boek mij nu al.

Een hart vol Hommel(e)s 
De wijze raad krijgt Lena meerder malen te horen van taxichauffeur Knut. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan als je aanstaande een week voor de bruiloft opeens je ex blijkt te zijn. Dat je 30 wordt en je baan door je eigen stomme schuld plotseling je ex-baan is… ach dat kun je er dan ook nog wel bij hebben. Lena krijgt een total make-over. En bovendien trekt uitgereden zij – complete controlfreak – in bij het chaotische huishouden van haar beste vriendin. Daar werkt vooral huisgenoot Ben op haar zenuwen. Die is namelijk niet alleen ongelofelijk arrogant maar ook een akelige womanizer. Daarom irriteert het Lena dat haar hart bij de gedachten aan hem alleen al vol hommels lijkt te zitten.

Dit boek lijkt me zo enorm schattig en toch pijnlijk tegelijkertijd. Ik ben er super benieuwd naar en als het goed is komt er van de week een leuk gehaakt hommeltje bij dit boek binnen.  (Ps. bij dit boek komt nog ene hele leuke win-actie)

 

Dat was het weer voor deze week.
Welk boek zouden jullie graag lezen?

Liefs, Marjolein

One thought on “Stacking The Shelves week 9 – 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *