Stacking The Shelves week 26+27 – 2017

Lieve lezers,

Ik ben weer terug van een heerlijke vakantie met ook even wat blog stilte zoals jullie in het vorige artikel kunnen lezen.

Omdat het even wat rustiger is op het blog heb ik natuurlijk ook een stuk minder boeken aangevraagd en zijn er minder uitgevers geweest die spontaan iets op stuurde. Maar door alle rust heb ik wel lekker veel tijd om extra te lezen en komen er binnenkort dus weer een aantal nieuwe recensies aan.
Maar de afgelopen twee weken zijn er gelukkig wel een paar boeken binnen gekomen. En deze laat ik dan vandaag ook weer graag aan jullie zien.

img_7406

KING
De dertigjarige Luci King heeft het goed voor elkaar, voor de buitenwereld in ieder geval. Ze heeft twee gezonde kinderen, is getrouwd met de zeer succesvolle ondernemer Benjamin King, woont in een kast van een huis aan de kust en is eigenaresse van het meest chique hotel van Nederland. Ze zou gelukkig moeten zijn, toch? Helaas kent Luci de keerzijde van deze rijkdom, ze is eenzaam en moet dealen met haar schatrijke, hautaine schoonfamilie, wat haar niet makkelijk af gaat. Luci heeft een roerig verleden en voelt zich nog altijd niet op haar gemak tussen de welgestelden, ze worstelt al jaren met haar identiteit. Wanneer Benjamin buiten haar om besluit zijn jongere broer in huis te nemen, een ex-gevangene die voorwaardelijk vrij komt, verandert alles. Joshua King is geen type waar je omheen kunt, hij laat zich niks vertellen en valt niet te negeren. Luci is precies hetzelfde. Ze kunnen moeilijk aan elkaar wennen en al snel lopen de gemoederen hoog op in huize King. Ondanks dat ze elkaar wel kunnen wurgen, is er vanaf het begin een bepaalde onderhuidse spanning voelbaar. Benjamin krijgt het steeds drukker met zijn bedrijf en ondertussen komt Joshua met de dag dichterbij, Luci beseft dat ze afstevenen op het onvermijdelijke. Kan ze weerstand bieden aan de broer van haar man? En nog belangrijker, wil ze dat wel?

Dit boek is geschreven onder een pseudoniem. Dit maakt het direct al een stuk spannender wie deze auteur is en mijn verwachtingen zijn dan ook toren hoog. Ik ga super snel dit boek lezen.

 

Formule 1 voor Dummies
Alles wat je moet weten over de Formule 1 lees je in dit boek. Leer meer over dit waanzinnige circus ter waarde van enkele miljarden, waarin de beste autocoureurs en teams ter wereld racen om het winnen van Grands Prix en -uiteindelijk- het wereldkampioenschap. Alle belangrijke onderwerpen worden in begrijpelijke taal uitgelegd, van het belang van banden tot de levens van Max Verstappen en zijn collega’s. Zo ben je razendsnel goed op de hoogte!

Zoals jullie weten kwam mijn vakantie in Oostenrijk voort uit de Formule 1. Op de dag dat ik dan ook aan kwam in Oostenrijk viel dit boek op de mat. Net iets te laat om mee te nemen maar wel perfect om na te genieten. Ik ben benieuwd hoe veel ik nog van dit boek kan leren.

 

 

Dat was hem weer voor deze keer.
Ik ben heel erg benieuwd welke boeken er deze week binnen gaan komen want ik ga lekker veel lezen.

 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *