Er gaat wat veranderen…

Lieve lezers,

Dit artikel schrijf ik met een beetje pijn in mijn hart. Maar vanaf nu gaat er voor een tijdje wat veranderen op het blog.
In dit artikel leg ik je vandaag uit wat er gaat veranderen maar ook waarom.

img_6254

Wat gaat er veranderen?
Ik heb besloten minder te gaan bloggen. Van elke dag een artikel wil ik voorlopig een stapje terug gaan nemen naar niet meer elke dag bloggen. Vaste dagen durf ik nog niet echt toe te zeggen omdat ik behoorlijk drukke maanden voor de boeg heb.
Wel blijven alle vaste items behouden, je hoeft dus niet bang te zijn dat je de oude vertrouwde items moet gaan missen.

Waarom?
Waarom nu deze verandering zal je je afvragen. Dit komt omdat ik het momenteel veel te druk heb met werken, studeren en lezen. Er verschijnen heel veel prachtige boeken maar in combinatie met elke dag bloggen word het steeds lastiger om een tempo in het lezen te houden. Bloggen kost namelijk behoorlijk wat tijd. Als ik dan ook nog eens langs alle events wil wordt het behoorlijk krap in mijn agenda.

Dit is natuurlijk ook niet helemaal de reden. Hoe veel ik ook van mijn blog hou ik merk dat het moeilijker word om elke dag een leuk en uniek artikel te schrijven. Om het even een periode wat rustiger aan te doen geef ik mezelf de kans op meer op te laden en meer kwaliteit kan leveren. Maar ook om wat meer te gaan lezen zonder verplichtingen. Ik zal dan ook voor een tijdje veel kritischer gaan zijn in de boeken die ik ga lezen voor uitgevers maar ook zal ik kritischer zijn in de verzoekjes die jullie indienen in de boeken waarvan je graag wil dat ik ze ga lezen.

Door dit alles kan ik even terug gaan naar de basis en rustig gaan genieten van lezen en het bloggen.

Het is dus niet voor altijd dat er minder artikelen gaan komen maar wel voor een poosje.
Ik hoop dan ook van harte dat jullie niet gaan afhaken om het blog te blijven lezen. Zo kunnen we samen nog altijd genieten van de gezelligheid.

 

Veel liefs,
Marjolein

7 thoughts on “Er gaat wat veranderen…

  1. Geniet van je periode. Soms moet je er inderdaad eventjes tussenuit om terug orde op zaken te stellen. Het leven kan druk zijn, dat weet ik maar al te goed!

  2. Heel begrijpelijk. Uiteindelijk is het zonde als je niet meer geniet van het lezen omdat de druk te groot wordt. Doe het maar rustig aan. Ik blijf je volgen.

  3. Bloggen kost héél veel tijd en je moet doen waar je je goed bij voelt, het mag nooit een verplichting voelen of een schuldig gevoel opleveren. Het is je hobby en ik vind een stapje terugnemen beter dan een totale blogger burn-out te krijgen ;-). Btw, die tas van Pool, zo mooi!!

    1. Jep, heel veel tijd zeker als het elke dag doet. Maar even een stapje terug zorgt al voor heel veel rust in een super drukke tijd. Dank je wel voor je lieve woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *