Favoriete Instagram foto’s

Lieve lezers,

Een tijd geleden heb ik hier op de pagina eens een overzichtje gedaan van mijn op dat moment favoriete Instagram foto’s op mijn eigen account en waarom.
Omdat het al weer een aardige poos geleden is dat ik dat gedaan heb vond ik het weer eens tijd om een aantal van mijn favorieten met uitleg hier op de site te laten zien.

Een prachtig boek en een foto waarbij mijn moeder ineens met dit idee kwam. Het koste even wat werk en goed fotograferen omdat de cover flink glanst maar ik ben dol op deze foto.

Dit boek is gewoon geweldig, en toen ik deze prachtig bloemen in de vaas zag staan moest ik gewoon deze foto maken.

Een foto van een prachtige zomerse dag met alle zomerse benodigdheden. De sjaal had ik net binnen gekregen en kleurde prachtig toen ik hem op het boek gooide. Vanuit dat oogpunt ben ik deze foto gaan maken.

Deze foto is echt heel spontaan genomen. Ik zat op de bank en zag ineens dit mooie kiekje. Van origine een Snapchat toen ik zag hoe mooi hij was heb ik een mooie foto voor Instagram genomen.

Deze foto is geïnspireerd door Bente, zij vertelde me hoe ze het had gedaan met de losse bladzijden. Ik had zelf nog een boekje liggen wat meer een folder achtig boekje was. Aangezien ik deze dubbel had en er niets mee deed wilde ik het weg geven. Echter wilde niemand het hebben (oeps). Dus is het nu beland als foto vulling. Save Haven is gewoon een prachtig boek en het notebookje heb ik gekocht bij de Action.

 

Welke foto van mijn instagram vinden jullie heel erg mooi? Laat het met weten in de comments of onder de foto op Instagram. 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *